Tom Egbers legt veel geld neer voor een opknapwoning in Amsterdam

Entertainment
door Denise
zondag, 21 mei 2023 om 10:50
ontwerp zonder titel 2023 05 16t110550832
Tom Egbers heeft veel geld neergelegd voor een opknapwoning. De woning heeft nog veel verbouwing nodig, maar daar zal hij nu alle tijd voor hebben.

Tom Egbers van de buis

Tom zou overschrijdend gedrag hebben vertoond op de werkvloer, dat komt uit een uitgebreid onderzoek van De Volkskrant . Tom gaf toe in het programma Khalid & Sophie dat hij in het bijzijn van collega's een vrouwelijke collega had uitgescholden op de redactie, hier had hij een affaire mee. Maar hij zegt dat hij haar nooit met de dood bedreigde door zijn vingers langs zijn keel te halen. De presentator wil z.s.m weer op de buis verschijnen. Hij zegt hierover: " Ik laat me na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten."

Tom Egbers kocht stulpje in Amsterdam

Hij zit nu thuis, maar die tijd komt nu wel goed van pas. Hij heeft namelijk onlangs een opknapwoning gekocht in Amsterdam samen met zijn vrouw Janke Dekker. Tom heeft voor dit stulpje maar liefst 530.000 euro voor neergelegd en het heeft een oppervlakte van 59 vierkante meter. Verder beschikt de woning over drie kamers met een grote achtertuin van 37 vierkante meter. Er zal nog wel het een en ander moeten gebeuren, aangezien een opknapbeurt flink nodig is. Waarschijnlijk betaal je vooral voor de plek.
woning tom egbers
Beeld: Bekende Buren
huis amsterdam tom egbers
Beeld: Bekende Buren
Kijk voor meer foto's van de woning op de site van Bekende Buren .