UPDATE: John Huiberts heeft Leontine Borsato gedumpt

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 14 februari 2023 om 16:31
john huiberts dumpt leontine borsarto
We kunnen het niet meer bijhouden, het gaat zelfs ons een beetje te snel. Maar zit het verhaal dan tóch anders in elkaar? Elk verhaal heeft natuurlijk twee kanten en deze kant vertelt dat John Huiberts Leontine Borsato zou hebben gedumpt!
Leontine Borsato en John Huiberts zijn uit elkaar
We brachten vandaag het nieuws dat Leontine Borsato en John Huiberts uit elkaar zijn. Dit zou er alles mee te maken hebben dat John graag van meerdere walletjes snoept en hier zou Leontine achter zijn gekomen.
Volgens Yvonne Coldeweijer zou dit een standaard routine zijn en gebeurt dit wel vaker. John zou zijn relaties altijd zo aanpakken. Maar ook dit verhaal lijkt een andere kant te hebben.
John heeft Leontine gedumpt
Sorry, maar wat? Wij kunnen het ook bijna niet geloven – we weten ook niet of het waar is – maar het verhaal zou dus toch anders in elkaar steken. Leontine zou hem niet aan de kant gezet hebben door zijn manier van handelen, maar hij zou uitgekeken zijn op haar!
Volgens een spion uit Waalwijk zou John Leontine gedumpt hebben omdat hij haar maar een luie meid vindt. Hij zou haar lief vinden, maar vond haar wat 'zwaar op de hand'. Dit zou de betrouwbare bron aan Yvonne Coldeweijer hebben verteld.
John zou vroeg opstaan en veel doen op een dag, waar Leo liever uitslaapt en maar weinig doet. Dit zou hem volgens Yvonne niet inspireren en vond haar nogal inhoudsloos. Hierdoor is hij wat gaan rondkijken naar andere vrouw en belandde weer bij een oude vertrouwde ex. De twee zouden alweer samen zijn.
Wij zijn, net als Yvonne, erg benieuwd of deze kant van het verhaal dan wél waar is. De spion denkt in ieder geval van wel.