Vanaf deze datum start het nieuwe seizoen van De Bauers

Entertainment
zaterdag, 27 januari 2024 om 14:19
ontwerp zonder titel 2024 01 24t145809153
Het is al twintig jaar geleden sinds De Bauers, de realityserie over de familie Bauer, voor het eerst op televisie verscheen. Kijkers waren enthousiast om een kijkje te nemen in het leven van de populaire Frans, Mariska en hun kinderen. Het programma won zelfs een Gouden Televizier-Ring. Een nieuw seizoen staat op het punt te beginnen, en we weten al wanneer dat zal zijn!

Startdatum nieuw seizoen De Bauers

We kennen Frans Bauer natuurlijk vooral als zanger, maar hij geniet ook van grote populariteit op televisie. Na zijn avontuur bij RTL voor " The Voice Senior ", " De Bauers in Argentinië " en " De Bauers: Bestemming Onbekend ", was het al bekend dat hij terugkeerde naar de publieke omroep met " De Bauers ", zoals eerder aangekondigd door Veronica Superguide -columnist Tina Nijkamp. Nu deelt de kijkcijferexpert ook het nieuws over de terugkeer van " De Bauers " op tv! " Ik heb ontdekt wanneer De Bauers weer begint! " vertelt Tina in haar eigen podcast Tina's TV-update enthousiast. " Het begint op 4 april, in het voorjaar dus. "
Op verzoek bevestigt ook een woordvoerder van de AVROTROS het nieuws dat de realitysoap over de bekende zanger en zijn familie op die datum terugkeert. Kijkcijferexpert Tina begrijpt overigens niet helemaal waarom de publieke omroep voor deze keuze heeft gekozen. " Zijn vorige serie De Bauers was ook in de winter te zien, vanaf 2 oktober 2003. Waarom kiezen ze nu dan voor het voorjaar? Dan zijn de mensen juist veel buiten door het mooie weer. In 2003 begonnen ze ook op een donderdag, maar wél in de winter! "

Geen hoge kijkcijfers

Tina verwacht dan ook dat de kijkcijfers " bij lange na" niet zo hoog zullen zijn. " Dus ik snap het eigenlijk niet zo goed waarom ze dat doen. Daar komt bij dat De Bauers beginnen in een week waarop er meerdere programma's op NPO starten. " Ze wijst op de verhuizing van " Hunted Vips " van NPO 3 naar NPO 1 en de lancering van een nieuwe dramaserie van Omroep MAX , genaamd " Zussen
", die op woensdag 3 april begint, volgens Tina. " Dat is veel te veel voor een zender om allemaal te promoten. "
Tina, voormalig zenderbaas van SBS6
, is van mening dat het effectief is om slechts één nieuw programma per week te promoten. " Je kan kijkers niet genoeg lekker maken voor zo'n nieuwe serie als je er meerdere per week doet. Om mensen te kunnen bereiken in deze tijd, moet je immers voldoende promotie kunnen maken. "