Deze twee deelnemers van B&B Vol Liefde gingen met elkaar op de vuist

Entertainment
door Sophie
woensdag, 23 augustus 2023 om 16:05
vechtpartij bb vol liefde
We kunnen wel zeggen dat het niet altijd even goed gaat tussen alle deelnemers van B&B Vol Liefde. Maar er zouden zelfs twee B&B-eigenaren met elkaar op de vuist zijn gegaan.

Jacob uit B&B Vol Liefde

Jacob, uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde, vertelt in een aflevering van Reality Snack van De Telegraaf over een vechtpartij dat hij heeft gehad met een andere deelnemer van B&B Vol Liefde. Een gezellig etentje met Richard, dat uiteindelijk uitliep in een vechtpartij.
jacob b en b vol liefde
“Hij kwam bij mij voor de uitzendingen in april of ver daarvoor om gewoon te vragen hoe het was enzo. Ik was heel aardig met hem. Terwijl de serie bezig was, zei ik: We kunnen wel weer een keer gaan drinken, dat is leuk. Eigenlijk is dat toen een totale fiasco geworden, zelfs een vechtpartij” , vertelt Jacob.

Vechtpartij

“De ruzie ging om de rekening betalen" , begint Jacob. "Hij kwam voor een drankje bij mij thuis, want een date die ik had die was wel gek op hem en die wilde hem graag zien. Maar hij had nog een aantal mensen bij zich die al een week bij hem thuis waren en een week niet hadden gegeten. Allemaal verhongerde dames en een vriend van hem. Hij zei: Jacob, laten we uiteten gaan. Ik zei: Dat is prima, maar iedereen betaalt voor zichzelf.”
Toch bleek dit niet helemaal door te zijn gekomen bij Richard, want toen de rekening kwam, ging het helemaal mis. “Zijn deel van de rekening was 80 euro, een deel van de rekening wat ik gegeten en gedronken had, was misschien 30 euro. Maar hij gaf de rekening van 350 euro voor zes man aan mij en ik gaf hem aan hem terug" , vertelt Jacob. " Toen was hij zo boos, dat hij op de tafel dook en alle glazen brak. Een gigantische rel maakte in het restaurant en hard wegrende zonder te betalen. Ik heb hem nooit meer gezien."