Vermiste vierjarige gered dankzij hond

Entertainment
door Tika
maandag, 03 april 2023 om 14:31
vermiste vierjarige gered dankzij hond 2
Een lastige situatie om voor te stellen, maar voor dit Amerikaanse gezin werd het de harde realiteit. Hun vierjarige zoon raakte vermist. Gelukkig was de paniek van korte duur. Dankzij hun trouwe viervoeter werd de jongen na een uur alweer herenigd met zijn familie.

Niet de eerste keer

Het komt geregeld voor dat vermiste kinderen worden geholpen door hun hond. Zo ook recentelijk in Louisiana. Twee jonge meisjes raakten verdwaald, maar dankzij hun golden retriever wisten ze na een lange vier uur, de weg naar huis te vinden.
Vorige week woensdag kreeg een familie in het Amerikaanse Atlantic City de schrik van hun leven. Hun vierjarige zoontje is van huis weggelopen. De politie ondernam gelijk actie en startte een zoekactie naar het jongetje. Eenmaal in een bos hoorde ze een hond blaffen. Wanneer ze het geluid volgen, komen ze uit bij de jongen. Blijkt dat hij nog niet eens een kilometer verderop zat.
Op de bodycambeelden van de agenten is te zien hoe ze de jongen precies vinden. "Ik ben mijn schoen kwijt", roept hij huilend. De agenten stellen de jongen gerust en garanderen hem de schoen te vinden.
Gelukkig duurde deze nachtmerrie maar een uur voordat de jongen weer werd herenigd met zijn moeder. De reden achter het weglopen is niet bekend. Verder verkeert de jongen in goede gezondheid.