Het indrukwekkende vermogen van Heleen van Royen

Entertainment
zaterdag, 07 oktober 2023 om 10:18
ontwerp zonder titel 53
Heleen van Royen heeft zich bewezen als een succesvolle auteur en heeft in de loop der jaren behoorlijke aantallen boeken verkocht.

Wie is Heleen van Royen

Heleen van Royen is geboren in 1965. Ze is een Nederlandse schrijfster, blogger, en columnist die haar carrière begon als redacteur. Haar debuutboek, 'De gelukkige huisvrouw' (2000), werd later verfilmd. Ze bracht succesvolle boeken uit, waaronder 'Godin van de jacht', 'De ontsnapping', en 'Gemeenschapsdagboek'. Naast schrijven is ze bekend van televisieoptredens, waaronder deelname aan programma's als 'Wie is de Mol?' en 'Sterren Springen'.
Ze is actief op social media, ze heeft meer dan 100.000 Instagram-volgers en 400.000 op X het voormalige Twitter. Sinds 2015 is ze verloofd met drummer Bart Meeldijk. Ze bezitten een huis in Hilversum en een tweede huis in Portugal, waar ze veel van haar boeken schrijft. Voorheen was Heleen getrouwd met haar ex-man Ton Royen. Het is wel opmerkelijk dat Heleen nog steeds de achternaam draagt van haar ex-man. Ze heeft met haar ex-man twee kinderen gekregen, Olivia van Royen en Sam van Royen.
Heleen verkocht in 2018 haar huis aan de Amstel in Amsterdam voor 3,3 miljoen euro aan Yolanthe Cabau . Het is algemeen bekend dat Heleen veel tijd doorbrengt in haar tweede huis in Portugal, waar ze ook veel van haar boeken heeft geschreven.

Waar haalt Heleen haar vermogen vandaan?

Het grootste gedeelte van Heleen haar vermogen is afkomstig door haar succesvolle boeken, waarvan haar debuutroman 'De gelukkige huisvrouw', die opmerkelijk goed presteerde en later verfilmd werd. Haar latere publicaties genoten ook van een brede verkoop en werden vaak in diverse talen vertaald. Daarnaast heeft ze bijgedragen aan televisieprogramma's, wat haar inkomen verder heeft versterkt.

Heleen van Royen haar vermogen

Heleen haar salaris is niet openbaar, dus we kunnen niet zien wat ze gemiddeld per maand verdient. Het bedrag kan natuurlijk ook sterk variëren door de verkoop van haar boeken en andere inkomstenbronnen, zoals televisiewerk en sponsordeals. Toch wordt haar vermogen wel geschat richting de 12 miljoen euro.