Heerst er een vloek op het appartement van Dennis Schouten?

Entertainment
zaterdag, 20 januari 2024 om 14:30
ontwerp zonder titel 2024 01 17t114810151
Dennis Schouten, presentator van RoddelPraat, lijkt steeds wanhopiger te worden over hoe hij zijn appartement in Almere moet verkopen. Of hij het nu te huur aanbiedt voor 1475 euro per maand of te koop zet voor 297.500 euro, er lijkt weinig te gebeuren.

Dennis Schouten

Dennis Schouten is een bekend gezicht in de mediawereld als presentator en interviewer. Zijn carrière begon bij de internetzender PowNed , waar hij actief was van 2016 tot en met 2020. Later kreeg hij de kans om bij het radioprogramma Veronica Inside te werken, maar dit avontuur was van korte duur.
Op YouTube lanceerde hij samen met Jan Roos een videoserie waarin ze roddels bespraken over bekende Nederlanders. Talpa liet Dennis weten dat hij moest kiezen tussen Veronica Inside en RoddelPraat . Hij koos voor Roddelpraat, wat nu zijn enige bron van inkomsten is. Het programma Roddelpraat wordt gepresenteerd door Dennis Schouten samen met Jan Roos en hun scherpe uitspraken hebben hen al meerdere rechtszaken opgeleverd. Veel mensen beschouwen het als het eerste echte roddelkanaal.

Appartement

In 2019 verwierf Dennis Schouten zijn appartement
tegen een prijs van 219.320 euro en sloot een hypotheek van 220.000 euro af. Als Dennis een koper vindt die bereid is de vraagprijs te betalen, zou hij een aanzienlijke winst van 77.500 euro realiseren.
Wat krijgt de koper voor deze prijs? Een tweekamerappartement met een woonoppervlakte van 47 vierkante meter. Het appartement bestaat uit twee kamers, waaronder een woonkamer en een badkamer. De woonkamer biedt toegang tot het balkon, gelegen op het noordoosten.
De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Bovendien beschikt het gehele appartement over vloerverwarming, wat zorgt voor warme voeten tijdens de wintermaanden. Dit appartement is ideaal als starterswoning. Naast deze woning is Dennis ook eigenaar van een appartement in Enschede dat hij eind vorig jaar kocht voor 650.000 euro, zonder enige hypotheek!

Vloek

Er heeft zich alleen geen huurder aangediend, en evenmin heeft zich een koper gemeld. Uit pure wanhoop heeft Dennis besloten het appartement zowel uit de verhuur als uit de verkoop te halen en dat voor de zoveelste keer.
Het lijkt inderdaad sterk alsof er een vloek rust op het appartement. Het ziet er immers aantrekkelijk uit en als Dennis erin zou slagen het te verkopen, wacht hem een aanzienlijke winst van 77.500 euro. Tot nu toe lijkt het hem echter niet gegund te zijn.