Volgers klaar met Romy Monteiro: 'Echt walgelijk'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 01 augustus 2023 om 17:00
ontwerp zonder titel 2023 08 01t165538311
Het is bekend geworden dat Romy Monteiro haar samenwerking als ambassadeur van Free a Girl stop heeft gezet. Haar volgers zijn haar gedrag beu en plaatsen negatieve reacties onder haar bericht.

Sterallures in Brazilië

Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelde vandaag dat Romy is gestopt met de samenwerking van Free a Girl. Yvonne denkt dat dit te maken heeft met het arrogante gedrag van Romy, zo zou ze sterallures hebben. Vorige maand mocht Romy samen met Nino Wilkes naar Brazilië reizen om meer betrokkenheid te creëren voor de stichting Free a Girl, maar hier bleek ze totaal niet bezig te zijn. Op haar Instagram Story vertelde Yvonne: "Ze misbruikte deze beladen reis als een soort influencer persreis. Geheel ongepast plaatste ze op dag 1 al de volgende stories, waarbij het posten van het Braziliaanse eten belangrijker leek te vinden, dan het posten over het daadwerkelijke doel van haar reis."

Volgers Romy Monteiro woedend

Ook bevestigde de stichting zelf dat er een einde was gekomen aan de samenwerking met Romy. Volgers zijn dan ook woedend op haar. Een paar dagen geleden deelde ze nog een bericht over Free a Girl . Zo schreef ze bij wat beelden vanuit Brazilië: "Ik wil jullie zo graag, zo goed en gedetailleerd beschrijven hoeveel impact deze reis naar Fortaleza, Brazilië op mij heeft gehad maar ik merk dat ik simpelweg niet de juiste woorden kan vinden. Indrukwekkend, confronterend, inspirerend, afschuwelijk, schrijnend en ongelofelijk mooi tegelijk." Volgers reageren boos hierop. Zo zegt iemand: "Zoveel impact dat je nu de stekker eruit hebt getrokken?" En een andere reactie van een volger luidt: "Pas je op de kilo’s? Je hebt meer genoten van het eten als waarvoor je eigenlijk was."

Arrogant gedrag

De kritiek op Romy blijft doorgaan. Zo zegt iemand iets over de publiciteit van Romy: "Jammer dat eten en publiciteit voor jou belangrijker is dan de meisjes die het hier zwaar hebben. Genoten van je vakantie?" En iemand schrijft over het arrogante gedrag van Romy: "Ik kwam jou in de parkeergarage tegen met je grote auto en ik had voorrang, maar jij moest voor. Je deed je raampje naar beneden van, ‘kijk wie ik ben’. Echt walgelijk"