Voormalig huisvriendin Caroline wil juridische stappen ondernemen tegen de familie Meiland

Entertainment
door Denise
donderdag, 11 mei 2023 om 11:14
ontwerp zonder titel 2023 05 11t115802835
De huisvriendin van de Meilandjes, Caroline van Eeden wil juridische stappen ondernemen tegen de familie Meiland na het lezen van de biografie van Maxime Meiland , ze is woedend.

'Alleen voor geld'

Caroline komt voor op twee pagina's en wordt drie keer genoemd in het boek van Maxime. Caroline zou volgens Maxime twijfels hebben gehad over het blijven op het 'chateau' en er alleen maar willen zijn voor geld. Verder wordt er gezegd dat Caroline zichzelf in een gesprek met Maxime 'labiel' zou hebben genoemd.
Op een gegeven moment waren de Meilandjes het zat en zou Maxime tegen Caroline hebben gezegd dat ze weg moest gaan, maar dit leidde tot een gevecht. En ditzelfde verhaal zou ook in het boek van Martien en Erica staan, maar pas nu gaat het verhaal verder in de rechtzaal.

Advocaat afgestuurd op de Meilandjes

Caroline is van mening dat ze verschrikkelijk slecht afgeschilderd wordt. De schrijver, Jan Dijkgraaf zegt dat Caroline woest is. Er is nu een advocaat op de Meilandjes afgestuurd en dit kan uitkomen tot een kort geding. Tegen Shownieuws zei hij:"Twee weken voor het boek van Maxime in de winkel zou komen, kregen we ineens een brief van de advocaat van Caroline van Eeden. Hij wou volledige zeggenschap over elke letter die er over Caroline van Eeden in het boek zou staan."
Shownieuwsheeft verder een reactie uit Caroline proberen te krijgen, maar het ziet ernaar uit dat ze op geen enkele manier te bereiken is. Bekende vrienden van haar zouden hebben gezegd dat ze even rust wil en even tot zichzelf wil komen.