Multimiljonair verovert het hart van Sylvie Meis

Entertainment
door Indy
maandag, 09 oktober 2023 om 8:27
vriend sylvie meis wim beelen
Sylvie Meis kondigde begin dit jaar, wederom, aan te gaan scheiden van haar inmiddels ex-man Niclas Castello. Het liefdesverdriet lijkt al over te zijn. Sylvie zou namelijk al een nieuwe vlam hebben.

Eerdere relaties

Begin dit jaar kondigde Sylvie aan, na een huwelijk van 2,5 jaar, te gaan scheiden van kunstenaar Niclas Castello. Dit was niet de eerste keer dat de presentatrice gaat scheiden. Ze was eerder getrouwd met voormalig voetbalinternational Rafael van der Vaart . Uit dit huwelijk werd haar zoon Damián van der Vaart geboren. Damián werd vorige maand gecontracteerd door Ajax.

Nieuwe liefde

Volgens de Duitse krant Bild
heeft Sylvie een nieuwe liefde in haar leven: ondernemer Wim Beelen. De twee zouden al enkele weken een relatie hebben. Geld lijkt geen punt van zorg te zijn in deze nieuwe relatie. Wim is goed voor een aanzienlijke 200 miljoen euro.
Wim heeft een lange weg afgelegd om zijn fortuin te vergaren. In de jaren negentig richtte hij een uitzendbureau op dat zich specialiseerde in havenpersoneel, vuilnismannen en sloopmedewerkers. In 1999 begon hij zelf met sloopwerkzaamheden en met succes. In de jaren die volgden, groeide de Beelen Groep uit tot het grootste sloopbedrijf van Nederland. Na de verkoop van dit bedrijf heeft Wim zich gericht op vastgoedontwikkeling. Naast zijn zakelijke successen is hij ook eigenaar van een luxe jacht met een waarde van 9,5 miljoen euro.
De twee kruisten hun paden in september, toen Sylvies zoon Damián zijn voetbalcontract tekende bij Ajax. Wim is woonachtig in Amsterdam. Dit betekent dat de Sylvie en Wim regelmatig heen en weer moeten reizen tussen de Nederlandse hoofdstad en Hamburg, waar Sylvie woont.
screenshot 2023 10 09 at 103642
Beeld: Instagram @reality_fbi

Vermogen van Sylvie

Hoewel Sylvie nu in een relatie lijkt te zijn met een welvarende ondernemer, hoeft ze het voor het geld niet te doen. De presentatrice heeft zelf namelijk ook al een aardig vermogen opgebouwd. In 2017 schatte de Quote500 haar vermogen al op €14 miljoen. "Ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook", zei Sylvie twee jaar geleden in een interview met Grazia . "Het zijn vaak oude mannen die op me afgeven, misschien omdat ze bij lange na niet verdienen wat ik verdien, en daar gefrustreerd over zijn"
, reageerde ze op mensen die haar het succes lijken te misgunnen.
Er waren ook momenten van financiële tegenvallers voor de presentatrice. Deze zomer kwamen er berichten naar buiten dat er bij een inbraak voor acht ton aan exclusieve Hermès-tassen waren gestolen .