Dit zijn de vrijgezellen uit het nieuwe programma Winter vol Liefde

Entertainment
door Denise
zondag, 12 maart 2023 om 16:50
guido winter vol liefde
We vertelden al eerder over een nieuw programma Winter vol Liefde. Dit programma is een combinatie van B&B Vol Liefde en Boer Zoekt Vrouw. Voor dit programma zijn ze niet op zoek naar alleen B&B eigenaren, maar juist naar Nederlandse single ondernemers in wintergebieden, dus bijvoorbeeld skileraren of restaurant runners. Alles klopt in hun leven, het enige wat ontbreekt, is een nieuwe liefde. En daar worden ze nu een handje bij geholpen. Dit zijn de vrijgezellen!

Benjamin

De eerste deelnemer is Benjamin. De 26-jarige Benjamin woont en werkt in het Zwitserse Wallis. Hij heeft een eigen hotel-restaurant en zou graag een leuke man willen die hem bijwoont in dit winterse avontuur in het buitenland.
winter vol liefde benjamin 640996f13b236

Saul

De tweede deelnemer is Saul. Saul is 29 jaar. Hij heeft een eigen makelaarsbedrijf in Zwitserland voor vijf jaar. Dit bedrijf runt hij samen met zijn broers. Saul is toe aan een leuke vrouw in zijn leven, dat is het enige wat op dit moment mist. "Ik zoek een charmante, stijlvolle vrouw die niet op haar mond gevallen is en assertief is." Hiernaast wil hij graag dat zijn toekomstige vrouw ook houdt van winterse activiteiten. De moeder van Saul gaf hem op voor Winter Vol Liefde.
saul winter vol liefde 640996b86d09e

Edith

De derde deelnemer is Edith. De 51-jarige Edith woont samen met haar veertienjarige zoon in Tirol. Edith verhuurt appartementen en glamping chalets. Edith staat bekend om dat ze een harde werker is en een echte aanpakker. Ze is een echte levensgenieter en zou graag een man aan haar zijde willen. Ze zou graag een sociale en actieve man willen. Hij moet ondernemend en zelfstandig zijn, en af en toe wat romantiek. Daarnaast moet hij ook een beetje van het bourgondische leven houden.
edith winter vol liefde 6409966980ded

Marco

De vierde deelnemer is Marco. De 55-jarige Marco is een actieve man. Zo houdt hij van skiën en sneeuw wandelen. Marco houdt ook heel erg van huskytochten maken en ijsbaden. Hij heeft zelf een boetiekhotel in Noorwegen. Marco heeft een eigen landrover en daktent waarmee hij af en toe de natuur in gaat. Verder kan Marco een diepgaand gesprek met een goed glas wijn aan het kampvuur waarderen. Marco is een zorgzame man en zou graag willen zorgen voor een lieve spontane vrouw aan zijn zijde.
marco winter vol liefde 6409960072a34

Guido

Guido is de vijfde en laatste deelnemer van Winter Vol Liefde. De 43-jarige Guido woont in Zweeds Lapland. Guido heeft een eigen kampeerterrein hier waar hij vanaf dat hij klein is al van droomt. In de winter geeft hij les op een basisschool en in de zomer organiseert hij tours en activiteiten. Guido is een liefdevolle sociale man. Guido zou graag een spontane vrouw die humor heeft. De vrouw die zich voor Guido aanmeldt, kan een hoop winterse activiteiten verwachten zoals elanden spotten en ijsvissen.
guido winter vol liefde 6409ab639dee4
Zie jij het nou zitten met een van de deelnemers? Dan kun je je hier aanmelden.
Beeld: JR Photography