Walter uit B&B Vol Liefde over spiritualiteit: 'Ben best wel simpel'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 01 augustus 2023 om 11:41
ontwerp zonder titel 2023 08 01t112555346
Walter is zeker een opvallende deelnemer van het programma B&B Vol Liefde. In de eerste aflevering zien we dat hij een grote passie heeft voor spiritualiteit, tantra en heeft hij zweverige dansmoves. Maar zelf is hij niet van mening dat hij spiritueel is. "Ik ben best wel simpel."

Het roer om

Toen Walter 35 jaar in het bedrijfsleven werkte, vond hij het tijd voor iets anders in zijn leven. Zijn familiebedrijf verkocht hij en kocht hiervoor in de plaats een Frans verblijf en dit tovert hij om tot een Bed & Breakfast. In de natuur van Corrèze bevindt deze Bed & Breakfast zich en hier kan Walter helemaal zen worden.

Tantra match

Walter maakte bekend dat hij op zoek is naar een vrouw met wie hij zijn passies kan delen, hij leek het met zijn eerste kandidaten Claudia en Anne dan ook heel goed te vinden. Zo gingen ze met zijn drieën 'tantra-sessies' houden en gingen ze meerdere keren de 'tantra-tent' in van Walter. Kijkers waren verbaasd over deze situatie.

'Ben best wel simpel'

Toch heeft Walter afscheid genomen van Anne en Claudia en zijn er nu nieuwe kandidaten onderweg om zijn zen-paleisje te bewonderen. Dit zijn Ingrid en Corina. Of de kijkers daar enthousiast over zijn? "Zweefteef nummer zoveel onderweg" , wordt er geschreven op Twitter. Het ziet ernaar uit dat kijkers hun buik vol hebben van Walter en zijn spiritualiteit, maar Walter is van mening dat hij helemaal niet zo spiritueel is. In een gesprek met RTL Boulevard vertelt hij: "Mensen denken dat ik heel spiritueel ben en zweverig. Maar weet je, ik ben best wel simpel."