Wanneer is Married at First Sight 2024 te zien?

Entertainment
door Denise
zaterdag, 11 maart 2023 om 15:50
married at first sight
Wanneer is Married at First Sight 2024 te zien op tv? Fans kunnen nu al niet wachten op het nieuwe seizoen. Op dit moment zijn ze al op zoek naar nieuwe kandidaten en wij kunnen een inschatting maken wanneer het nieuwe seizoen weer op tv komt.

Married at First Sight

Op dit moment is het achtste seizoen al bijna afgelopen van Married at First Sight. Sad… maar niet getreurd. Fans kunnen nu al niet wachten op het volgende seizoen, waar wanneer kunnen wij die zien? De kans is groot door het grote succes van Married at First Sight dat er een negende seizoen komt. Er wordt namelijk al volop gezocht naar kandidaten voor dit programma. Daarom is er een schatting voor de release datum van MAFS-seizoen 9.
Al jarenlang is Married at First Sight een groot succes bij RTL 4. Het programma gaat over vrijgezellen die tot nu toe niet de ware hebben gevonden. Ze schakelen de hulp in van de wetenschap om hun prins/prinses op het witte paard te vinden. Er zijn verschillende testdagen waarbij de experts gegevens verzamelen van de deelnemers en ze matchen met andere deelnemers.
Wanneer ze denken de perfecte match te hebben gevonden, verrast presentator Carlo Boszhard de deelnemers met het heuglijke nieuws. De stellen zien elkaar voor het eerst bij het altaar. Hierna volgt de huwelijksnacht, huwelijksreis en gaan ze samenwonen. Of ze de ware liefde vinden? Vorige deelnemers is het gelukt. Bram en Patty, Nicolai en Chantal, Rowan en Astleigh en Sonny en Dylan zijn nog altijd samen na het experiment.

Nieuw seizoen

De vraag is natuurlijk wanneer Married at First Sight 2024 te zien is op tv. Sowieso moeten we eerst afwachten of Married at First Sight wordt vernieuwd voor een negende seizoen. Na het grote succes van acht seizoenen denken wij natuurlijk wel dat dit het geval is. RTL heeft de afgelopen jaren een vaste periode aangehouden voor nieuwe afleveringen. Zo startten de vorige afleveringen sinds 2020 in de eerste week van het nieuwe jaar. De release datum van Married at First Sight 2024 wordt verwacht op 2 januari. Hiernaast komt er ook nog een Nederlandse variant van MAFS. Dit is een versie die gebaseerd is op MAFS Australië. Dit seizoen wordt nog in 2023 verwacht op Videoland.
Beeld: Married at First Sight/Videoland