Wanneer start het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken op RTL 4?

Entertainment
zaterdag, 27 januari 2024 om 11:11
kopen zonder kijken nieuw seizoen
Voor iedereen die de afleveringen van Kopen Zonder Kijken heeft gemist, is er goed nieuws: het RTL-programma komt binnenkort weer op televisie. De startdatum van het nieuwe seizoen is bekend.

Concept Kopen Zonder Kijken

Een huis kopen zonder het eerst te zien – je moet het maar durven! Toch zijn er opnieuw genoeg kandidaten voor een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken. De nieuwe afleveringen worden uitgezonden vanaf maart, wanneer verschillende programma's weer van start gaan op RTL 4 . Denk hierbij aan Make Up Your Mind , Beat The Champions, Secret Duets en natuurlijk ook Kopen Zonder Kijken!
In Kopen Zonder Kijken vertrouwen stellen de volledige zoektocht en aankoop van hun nieuwe woning toe aan het programma. Het is hun laatste kans om een huis te bemachtigen, en het is aan presentator Martijn Krabbé en zijn team om een geschikt huis te vinden, aan te kopen en te renoveren. Bij Kopen Zonder Kijken krijgt het stel het huis pas te zien nadat de koopovereenkomst is ondertekend!

Dit bedrag moet je hebben voor een deelname

In de huidige competitieve huizenmarkt is een programma als Kopen Zonder Kijken een uitkomst. Voor velen die zich aanmelden, is dit vaak de laatste hoop. Maar onthoud dat deze uitkomst niet kosteloos is. Voor niets gaat de zon op. Een deelname vergt aanzienlijke financiële inbreng
, met een gewenst budget van minimaal 500.000 euro. Makelaar Alex van Keulen legt uit dat ze simpelweg niet verder kunnen werken met een lager budget.

Bob Sikkens inhuren

Bob vertelt ook voor hoeveel geld hij in te huren is. “ Ik heb momenteel verbouwingen lopen tussen de 80.000 euro en de drie miljoen.” Hij is in te huren voor nieuwe klanten als hij daar tijd voor heeft . ” Ex-klanten gaan bij mij altijd voor.” De helft van de omzet van Bob komt van eerdere klanten van de bouwkundige. “Soms zijn het stellen die uit elkaar gingen en daarna allebei bij me kwamen. Ook verbouw ik weleens voor de kinderen van klanten.”

Wanneer start Kopen Zonder Kijken?

Dus, wanneer kunnen we precies klaarzitten voor Kopen Zonder Kijken? De zender heeft aangekondigd dat de eerste aflevering op 11 maart wordt uitgezonden. Uiteraard maken presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstyliste Roos Reedijk hun vertrouwde comeback.