Wat kunnen we verwachten van Mia en Dion vanavond?

Entertainment
door Denise
dinsdag, 09 mei 2023 om 15:35
mia en dion songfestival 2
Het was even wachten, maar vanavond is het dan eindelijk zo ver, het Eurovisie Songfestival met Mia Nicolai en Dion Cooper. De vraag is: Wat kunnen we verwachten?

Verwachtingen Mia en Dion

De afgelopen weken is het een turbulente tijd geweest voor Mia en Dion. De twee kregen een hoop kritiek over zich heen, naar aanleiding van twee valse voor optredens ter voorbereiding voor het Eurovisie Songfestival. Ze klonken als twee valse kraaien en dat is nog zacht gezegd. Ook de selectie commissie van AVROTROS wist dat er wat moest gebeuren.
Nu hebben ze na maanden moeite gekozen om het nummer te veranderen door het lied met anderhalve toon te verlagen, hebben ze de uithalen eruit gehaald en achtergrond zangers toegevoegd. De laatste repetities klonken dan ook een stuk beter en nu maar hopen dat het goed komt! Iets na 22:00 zullen ze te zien zijn op de buis vanavond.

Grote finale

De tweede halve finale is donderdag 11 mei en op zaterdag 13 mei is de grote finale. Er wordt verwacht volgens de bookmakers dat ze de grote finale niet gaan halen, ze schatten dat ze 11e gaan worden. Het songfestival duo heeft wel alle vertrouwen in de act die ze vanavond gaan opvoeren en de buitenlandse pers ook.
Wij zijn in ieder geval heel benieuwd of ze doorgaan naar de grote finale.