Wilfred Genee afwezig bij Vandaag Inside door ongeluk zoon

Entertainment
door Denise
dinsdag, 28 maart 2023 om 9:13
ontwerp zonder titel 96
Maandagavond was Wilfred Genee niet aanwezig om Vandaag Inside te presenteren. Hij kon er helaas niet bij zijn, omdat zijn zoon een ongeluk heeft gehad. Sam Hagens was er als vervanger van Wilfred.

Vandaag Inside

Vandaag Inside is een ontzettend succesvol programma. Elke dag trekt de show miljoenen kijkers en het is dan ook een van meest bekeken programma's. Wilfred bespreekt samen René van der Gijp en Johan Derksen het nieuws en hun kijk op wat er gebeurt in de wereld.

Wilfred afwezig door ongeluk van zijn zoon

Maandagavond zagen we aan het begin van de uitzending Sam Hagens zitten in plaats van Wilfred. Sam begint de uitzending met de reden waardoor Wilfred er niet is: "Zijn zoontje had een ongeluk op het voetbal veld."
Voordat Vandaag Inside begint maken de mannen even een praatje. Johan Derksen vraagt voordat de show is begonnen aan Sam: "Wie bent u en wat doet u hier?" Hagens lacht. "Ik ben Sam. Op het laatste moment kon Wilfred er niet bij zijn. " Johan zegt grappend hierop: "Jij helpt ieder programma om zeep." Hierbij bedoelt hij het einde van de talkshow HLF8 waar Sam ook te zien was.
sam hagens 64229bdbe2453