Wilfred Genee hoopt Matthijs van Nieuwkerk te strikken voor sorry-interview bij VI

Entertainment
door Denise
vrijdag, 16 juni 2023 om 12:16
ontwerp zonder titel 2023 06 16t112621839
Wilfred Genee wil graag Matthijs van Nieuwkerk aan zijn tafel hebben voor het sorry-interview. Het plan is dat hij dit gaat doen bij Coen Verbraak, maar daar is Wilfred het niet mee eens. "Dat verrast niet."

Sorry-interview Matthijs van Nieuwkerk

Het ziet ernaar uit dat tiran Matthijs weer terugkomt op tv. Momenteel voert hij gesprekken met Coen Verbraak, hij is bekend van Kijken in de Ziel. Ze hebben het hier over een groot sorry-interview wat hij mogelijk gaat geven. Wilfred Genee is hier niet heel blij mee, hij is namelijk van mening dat het niet verrassend is.

Matthijs van Nieuwkerk bij Vandaag Inside?

In de ochtendshow van Radio 538
vertelt Wilfred dat hij het verhaal wat Matthijs wil vertellen ook wel geschikt vindt voor Vandaag Inside . "Ik had het wel sterk gevonden, maar hij kiest nu voor… Hoe heet die man? Coen Verbraak is het, ja. Geweldig interviewer trouwens, maar dat is natuurlijk wel de eigen winkel. Het zijn ook nog vrienden van elkaar, las ik. Hij kwam ook nog bij hem over de vloer ook, dus ja… Misschien dat hij zich er beter bij voelt, Matthijs." Wilfred vindt dat Matthijs voor Vandaag Inside moet kiezen. " Ik denk dat het juist het podium was geweest. Dat zie je met de mensen die zo nu en dan langskomen: Hugo de Jonge, Mark Rutte. Ik denk wel dat het verrassend zou zijn geweest. Bovendien zou hij nog beschermd worden ook, want Johan is natuurlijk helemaal in kamp-Matthijs, hè? Dus dat zal wel meevallen."

'De angel is er nu wel uit'

Ook is Wilfred van mening dat het niet slim is dat er al meerdere gesprekken zijn gevoerd tussen Matthijs en Coen. "Daar komt het een beetje op neer. De angel is er nu wel uit. Wat ik altijd leuk vind aan een interview is dat je iemand kan verrassen. Dat zal nu niet echt gaan gebeuren, denk ik, want ze weten al precies wat er besproken gaat worden."
Mocht het nou zo zijn dat Matthijs toch zijn verhaal wil doen bij de VI-heren, dan is dat zeker mogelijk. " Hij is altijd welkom, maar dat geldt voor iedereen. Het gekke is: bijna niemand wil komen. Dat is heel raar." Nou, dat vinden wij helemaal niet zo gek, want het trio kan af en toe behoorlijk intimiderend zijn.