Wilfred Genee weer terug bij Vandaag Inside: 'Ook dochter in het gips'

Entertainment
door Denise
woensdag, 29 maart 2023 om 9:08
ontwerp zonder titel 2023 03 29t093646753
Wilfred Genee is weer terug van weggeweest in de uitzending van Vandaag Inside. Maandagavond kon hij er helaas niet bij zijn, want zijn zoon had zijn arm gebroken. Maar niet alleen zijn zoon, maar ook zijn dochter zit nu in het gips.

Na zoon, nu ook dochter in het gips

Nadat Wilfred de hele dag in het ziekenhuis heeft doorgebracht, vertelt hij hoe het allemaal is gegaan. "Ik ben blij dat het met die twee weer goed gaat. Mijn dochter in het gips, mijn zoon in het gips. Dus iedereen is aangeslagen." Hij vertelt ook in de show hoe het nu gaat met zijn zoon. "Het is goed gekomen. Hij is op zijn arm gevallen en heeft hem op twee plaatsen gebroken. Hij is vandaag geopereerd. Dat is gelukkig allemaal goed gegaan." Zijn zoon is niet de enige die pech heeft gehad.
Wilfred vertelt dat zijn dochter ook in het gips zit. "Mijn dochter is zaterdag van de fiets gevallen. Ze heeft haar been gebroken. Vandaag heeft de dokter er een extra CT-scan tegenaan gegooid. Toen kwamen ze erachter dat er nog een breuk zat. Als ze dat niet hadden ontdekt, had het hele fatale gevolgen kunnen hebben."

afwezigheid Vandaag Inside

Maandagavond was Sam Hagens er als vervanger voor de uitzending van Vandaag Inside. Wanneer Wilfred er weer is, vraag hij voordat de show begint aan zijn collega Johan Derksen: "Heb je me een beetje gemist gisteren? ", waarbij Johan antwoordt met: "Eerlijk gezegd wel. Buiten het feit dat ik het helemaal eens ben met mensen die jou een vreselijke man noemen, ben je wel een uitstekende presentator. We zijn blij dat je terug bent, al kan ik het haast niet uit mijn bek krijgen. "
wilfred genee 6423eadcc5942