Voormalige woning Leontine en Marco Borsato te koop

Entertainment
door Indy
dinsdag, 19 september 2023 om 9:50
template schuine foto 4
De voormalige villa van Marco en Leontine Borsato staat te koop. Ondanks dat Leontine heeft gezegd Marco altijd te steunen, lijkt het er met deze stap op dat de twee niet meer bij elkaar zullen komen.

Woning Marco en Leontine Borsato

Bekende Buren laat weten dat de villa in Blaricum van Marco en Leontine te koop staat. Hij verkocht de villa in 2015 voor bijna 2,3 miljoen euro en kocht, in Blaricum, een andere villa voor bijna 3,8 miljoen euro. Leontine werd toen voor het eerst mede-eigenaar van het huis.
Het huis is inmiddels aardig in waarde gestegen. Deze staat nu te koop voor een bedrag van 4,1 miljoen euro. Dat is ruim 1,9 miljoen euro meer dan waar Marco het in 2015 voor verkocht.

Rotsvast vertrouwen

De tijd dat Marco en Leontine samen met de kinderen als een gezin in de villa woonde is voorbij. In 2020 is het stel gescheiden, nadat in 2019 aan het licht kwam dat Marco was vreemdgegaan. De nasleep van de scheiding was volgens Leontine zwaar, maar wat haar door de moeilijke periode heen sleepte was het rotsvaste vertrouwen in haar ex-man.
Leontine moest niet alleen dealen met het feit dat haar ex is vreemdgegaan, maar ook met de aantijgingen tegen Marco. Hoewel hij niet is vervolgd voor de The Voice of Holland
-schandalen, loopt er nog wel een onderzoek tegen de zanger. Marco wordt ervan beschuldigd tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje te hebben aangeraakt zonder haar toestemming. Het OM gaat volgende maand besluiten of ze Marco gaan vervolgen .
Het gezin is in ieder geval volledig overtuigd van zijn onschuld. “Wij staan allemaal achter Marco. Ik hoop vooral dat mijn drie kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie die rondom hun vader speelt" , zegt Leontine.
Het ziet er, met de verkoop van het huis, naar uit dat de twee geen toekomst samen meer zullen hebben.