Wordt een van de dames uit Winter Vol Liefde binnenkort moeder?

Entertainment
donderdag, 04 januari 2024 om 14:06
ontwerp zonder titel 2024 01 04t134735701
Winter Vol Liefde verzacht onze B&B Vol Liefde-verlangens. Jammer genoeg is het programma alweer bijna, maar op de juicekanalen wordt er nog volop over de kandidaten gesproken. Er gaan geruchten dat een van de dames van Saul in verwachting is of plotseling zeer geïnteresseerd is in babyspullen.

Winter Vol Liefde

Vijf avontuurlijke singles hebben Nederland achter zich gelaten om hun dromen na te streven in idyllische oorden zoals Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. In hun nieuwe rollen als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids ervaren ze het goede leven, maar er ontbreekt nog één belangrijk element: de liefde. Saul, Benjamin, Marco, Edith en Guido hebben hun hart opengesteld in de hoop die ene speciale persoon te vinden waarmee ze hun prachtige leven kunnen delen. Dit avontuur brengt echter de vraag met zich mee of ze werkelijk de liefde zullen vinden.
Voor één van deze heren lijkt het succesvol te zijn. Let op, met deze informatie geven we details prijs die je misschien nog niet hebt gezien. Wil je nog geen spoilers? Dan is dit het moment om weg te klikken. Ben je er klaar voor? Laten we verder gaan.

Baby opkomst?

lijkt zijn geluk te hebben gevonden met Amy Rose. Op sociale media deelt ze regelmatig beelden van zichzelf in de sneeuw en bovendien heeft een broer van Saul haar al eens getagd in een foto. Amy Rose plaatst ook regelmatig foto's vanuit een ruimte die opvallende gelijkenissen vertoont met het huis van Saul. Misschien hebben hun de liefde gevonden bij elkaar.
Het juicekanaal RealityFBI
heeft ontdekt dat een van de dames bijzonder geïnteresseerd lijkt te zijn in babyartikelen. Deze dame volgt namelijk allerlei merken die verband houden met baby's of jonge kinderen. Als aanwijzing staat erbij dat het gaat om een vrouw die meedoet aan een datingshow in de sneeuw. Hoewel het er sterk op lijkt dat het om Amy Rose gaat, is het niet duidelijk of er daadwerkelijk sprake is van zwangerschap. Het zou ook kunnen dat het een slimme pr-stunt is of dat ze gewoon graag cadeautjes wil scoren voor haar neefjes en nichtjes. Wie zal het zeggen.
https3a2f2fwwwbeautifynl2fwp content2fuploads2f20242f012fschermopname 1006 e1704365973516