Yaël uit de Bachelor zoende met déze Bachelorette-deelnemer

Entertainment
door Denise
maandag, 27 maart 2023 om 11:43
ontwerp zonder titel 94
Een tijdje geleden vertelde Yaël Isabelle, die je onder andere kunt kennen van de Bachelor met Thomas van der Vlugt dat zij had gezoend met een deelnemer van de Bachelorette in haar podcast. Het was niet duidelijk om wie het ging, tot nu!

Yaël zoende met déze deelnemer van The Bachelorette

Yael heeft een eigen podcast: Amsterdamse mokkels. Deze maakt zij samen met Sanne Ghislaine. Zij deed mee aan de Belgische Bachelor. Een tijdje geleden zei Yael in de podcast dat zij met iemand had gezoend die nu meedoet aan het huidige seizoen van The Bachelorette. "Dat was toen in de stad. Toen heb ik dus met hem gezoend. Ik wist helemaal niet dat hij meedeed aan De Bachelorette, weet ik veel. Hij vroeg aan mij of ik niet had meegedaan aan De Bachelor, ik was wel echt lam dus ik weet het gesprek niet meer zo goed. Maar hij zei: Ik zit in de nieuwe Bachelorette. Daaruit heb ik gemerkt dat hij niet ver is gekomen. Waarop hij antwoordde: Nee, maar ik zit er wel lang in.'"
Het was lang niet bekend om wie dit ging, maar nu eindelijk wel. In de aftertalk van Rumag heeft René Watzema twee afvallers op bezoek: Giancarlo en Oscar. René komt met de stelling: 'Ik heb gezoend met iemand van de voorgaande Bachelors of Bachelorette' Giancarlo en Oscar reageren alle twee met 'waar'. Giancarlo wil niet zeggen met wie, maar het blijkt dat René het al langer weet van Oscar. Hij was namelijk dé deelnemer die met Yaël zoende. Misschien is het wel liefde tussen de twee, maar daar geeft Oscar al snel antwoord op. "Nee, geen liefde, gewoon vrienden." Duidelijke taal van Oscar.

Deelname Bachelor

Toen Yaël mee deed aan de Bachelor was het duidelijk dat het alleen vriendschap was tussen de twee en geen romantiek. Wel heeft Yael er een groot aantal volgers bij gekregen en is zij hard bezig om influencer te worden. Ze heeft daarbij dus nu ook haar eigen podcast én is sinds kort presentatrice bij Rumag. Wat een bezig bijtje die Yaël!
de bachelorette oscar portrait 819x1024 642181268da2c
Beeld: JPF photo
Beeld: Videoland/De Bachelor