Yolanthe Cabau emotioneel op verjaardag

Entertainment
door Denise
maandag, 20 maart 2023 om 13:38
ontwerp zonder titel 68 2
Yolanthe Cabau was afgelopen zondag jarig en is 38 geworden. Yolanthe weet dat ze mensen misschien een ander beeld geeft van haarzelf en dat het in werkelijkheid anders is. Ze schrijft bij een Instagram post dat "niet altijd alles is wat het lijkt" en dat haar leven echt niet alleen uit 'glitter en glamour' bestaat.

Yolanthe deelt eerlijk bericht

Yolanthe deelde afgelopen zondag een post van haar zelf en begon de tekst met: "ik zal heel eerlijk tegen je zijn. Ik kies ervoor om foto's en video's van mezelf en mijn leven te posten die ik het leukst vind en waarvan ik denk dat ze geluk en vreugde verspreiden. Maar mijn realiteit is niet altijd zo." Naast dat ze zichzelf ziet als een hardwerkende moeder die single is, en een positieve geest, ziet ze ook een andere kant van zichzelf. "Maar ik zie ook een bang en gekwetst kind met twijfels en onzekerheden. Ik zie dingen die jij misschien niet ziet...omdat ik het ben. "
Yolanthe is dankbaar voor haar leven, maar ook zij kent slechte momenten. Ze heeft af en toe 'moeilijke dagen' en 'slapeloze nachten'. Haar stichting: Free a Girl die kinderprostitutie tegen gaat, heeft veel los gemaakt bij de actrice. "Ik ben in situaties terechtgekomen die me traumatiseerden. Afschuwelijke beelden en momenten die me voor altijd bij zullen blijven. "

Niet makkelijk

Yolanthe geeft aan dat het soms best zwaar is om een alleenstaande moeder te zijn. "Het is een enorme verantwoordelijkheid en sommige momenten zijn moeilijk en kunnen erg eenzaam zijn. "
Ze leerde om dankbaar te zijn voor de goede én slechte momenten in haar leven. Yolanthe heeft haar haar eigen beste vriend gevonden, namelijk zijzelf. "Het kostte me veel ups en downs om haar te vinden en ik laat haar nooit meer gaan. Ik hou van mezelf. En daarom hou ik van jou! Wie je ook bent, dat doe ik echt."