Yolanthe Cabau verschijnt in pikante outfit op Coachella

Entertainment
door Denise
woensdag, 19 april 2023 om 10:28
ontwerp zonder titel 2023 04 19t110226355
Yolanthe Cabau was ook aanwezig bij het grootste influencer festival, we hebben het natuurlijk over Coachella. En daar had ze een wel heel pikante outfit aan.

Yolanthe Cabau

Yolanthe is een echt manusje-van-alles, zo is ze presentatrice, actrice, founder van Free A Girl en heeft ze ook nog eens een eigen app en platform Cabau LifeStyle. Ze was getrouwd met Wesley Sneijder en hebben een kindje van 6 jaar, Xess Xava. Helaas wilde het huwelijk niet lukken, want Wes vond het nodig om aandacht te zoeken bij andere vrouwen. Ja, wij snappen dat ook niet, aangezien ze werkelijk een prachtige vrouw is om te zien. Yolanthe vindt haar gezondheid heel belangrijk en sport daarom ook veel. En dit kan je zeker zien, want ze heeft naast dat ze een mooi gezicht heeft, ook nog eens een prachtig afgetraind lichaam!

Coachella

Er zijn veel BN'ers in ons kikkerlandje die naar Amerika vliegen om s'werelds grootste festival bij te wonen: Coachella. Zo ook Yolanthe. Iedereen weet dat als je naar Coachella gaat, dat je moet uitpakken met outfits, en goed. Nou, de actrice heeft zich daar zeker aan gehouden want ze verscheen in een prachtige pikante outfit! We weten wel zeker dat menig man zich even heeft omgedraaid wanneer ze langs liep. Normaal gesproken pakt iedereen uit met kleur, maar Yolanthe koos ervoor om even helemaal zwart te gaan. She looks stunning!