Yvonne Coldeweijer geeft niks om haatreacties: 'Kijk alleen naar mijn bankrekening'

Entertainment
door Denise
woensdag, 19 april 2023 om 9:30
ontwerp zonder titel 2023 04 19t101847947
Niet iedereen vindt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer leuk. Zo vinden ze dat ze zich niet zo moet bemoeien met andermans leven. Zelf vindt ze het allemaal goed, als ze kijkt naar hoeveel geld er staat op haar bankrekening heeft ze niks te klagen.

Yvonne Coldeweijer verdient pakken met geld aan juice over BN'ers

We weten natuurlijk dat Yvonne veel geld verdient aan het geroddel over BN'ers. In de podcast Op Weg Naar Succes van Nino Wilkes vertelt ze in de eerste aflevering hoe ze dit heeft gedaan vanaf het begin. Nino is ook benieuwd wat haar ouders ervan vonden toen zij ging roddelen over BN'ers. "Die zijn tenslotte politieagent geweest. Zeiden die niet: Yv, wat doe je?"
Yvonne antwoordt hierop met:"In het begin. Toen was het natuurlijk ook vrij shocking wat ik deed. Nu is iedereen er een soort van aan gewend. Dat is wel hilarisch. De haat wordt ook minder. Mensen weten het nou wel", vertelt ze. Het is niet zo dat Yvonne bedreigingen krijgt, zo heeft ze de haat reacties nooit ervaren, geeft ze aan. "Nee het is meer van: Dat vreselijke mens met haar geroddel. Get a life, get a job. "
Zou ze dan ook niet af en toe denken dat die mensen gelijk hebben, vraagt Nino zich af. Hier heeft de roddelkoningin een duidelijk antwoord op. "Nee joh. Ik kijk alleen maar naar mijn bankrekening in principe. Weet je, het cijfer op mijn bankrekening geeft aan hoe goed ik bezig ben. "

Andere aanpak

Yvonne pakt nu dingen minder extreem aan. Wanneer ze iets hoort van één bron laat ze dit meestal voor wat het is. "De laatste tijd doe ik dat niet meer zo. De rechter heeft een aantal keren gezegd dat dat niet genoeg is. Dus ik laat nu de laatste tijd iets meer juice liggen omdat het dan van één persoon komt. " Hier bedoelt ze dus de rechtszaken die zijn geweest tussen haar en BN'ers. Over de tips zegt ze: "Ik onthoud het gewoon. Als ik het dan nog ergens anders hoor of er iets anders bij aansluit, dan kan ik het misschien vragend alsnog opgooien. Ik ben nu iets minder radicaal dan een half jaar geleden. "
download 3 643fa32d2cd8e