Yvonne Coldeweijer vertelt voor het eerst over haar vriend: 'Ik ben zo gelukkig'

Entertainment
door Denise
woensdag, 21 juni 2023 om 16:56
ontwerp zonder titel 2023 06 21t162644804
Yvonne Coldeweijer is in de zevende hemel, ze heeft én een leuke vriend én ze is in verwachting. Ze had dit een jaar geleden nog niet kunnen bedenken. Voor het eerst vertelt ze open over haar vriend. "We wonen al samen, ik ben zo gelukkig."

Yvonne Coldeweijer en haar vriend

Yvonne Coldeweijer heeft veel te melden over andermans liefdesleven, maar over haar eigen liefdesleven hield ze de lippen stijf op elkaar. Maar sinds de aankondiging van de zwangerschap mag iedereen weten dat onze roddelkoningin zielsgelukkig is. Ondanks dat wij dit natuurlijk al veel eerder door hadden !
Tijdens een tripje naar Santorini met haar lover Max Vieleers maakte Yvonne bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Samen genoten zij hier van alles wat het mooie eiland te bieden heeft. Yvonne vertelt in gesprek met weekblad Party voor het eerst over haar relatie. "We wonen al samen in mijn huis en hebben het echt heel gezellig. Ik ga een mooie toekomst tegemoet. Ik ben zo gelukkig. " Ook heeft Yvonne geen last van zwangerschapsperikelen. "Ik ben niet misselijk geweest en heb geen andere klachten. Ik voel me helemaal top!"

Ware liefde

Het zat Yvonne niet mee op liefdes gebied. Ze kreeg een relatie met Ben Saunders nadat hij The Voice won en ze had ook een relatie met de bekende dj Nicky Romero. Hierna kreeg ze een relatie met Nathan Daly, afkomstig uit Australië. Yvonne hield hier een trauma aan over, zo werd ze door Nathan met meerdere vrouwen bedrogen tijdens deze relatie. Ze kan er dan ook niet bij met haar hoofd dat ze nu ware liefde heeft gevonden bij Max. Zo zegt ze: "Een liefhebbende man en een kindje op komst, dat kon ik een jaar geleden niet bedenken."