Yvonne Coldeweijer doet onthulling over het aanzoek van André Hazes aan Monique Westenberg: 'Mega ruzie'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 06 juni 2023 om 10:21
ontwerp zonder titel 2023 06 06t094833705
Toen André Hazes Monique Westenberg ten huwelijk vroeg, was Monique helemaal in de wolken. Maar niet veel later liep alles in de soep en ging hij ervandoor met Sarah van Soelen, Yvonne Coldeweijer komt met een heftige onthulling hierover.

Paarse jurk

In een artikel van Talkies heeft Monique Westenberg gezegd wat haar favoriete kledingstuk is, dat blijkt de paarse jurk te zijn die zij destijds aan had tijdens de verloving toen André Hazes voor haar op één knie ging. Voor Monique was het een bijzonder moment en zal zij deze jurk dan ook nooit weggooien. Over het aanzoek dat André toen deed, vertelt ze:" Ik vond het een waanzinnig, mooi, liefdevol en gemeend aanzoek. "

'Steek die jurk maar in de fik'

De bruiloft van André en Monique is natuurlijk nooit doorgegaan, en een paar weken later ging hij er zelfs met Sarah van Soelen vandoor. Onze roddelkoningin Yvonne komt met een heftige onthulling over dit 'gemeende aanzoek', zoals Monique zei. In haar Instagram Story zegt zij hierover: "Gemeend. Lag al weken stiekem met Sarasoel te krikken en trok zes weken later bij haar in. Steek die jurk maar in de fik meid. "

Monique Westenberg gooide trouwring in de tuin

Ook heeft Yvonne nog iets te melden over dit aanzoek. Het blijkt namelijk dat André Sarah in die tijd een bos rozen heeft gestuurd met Valentijnsdag, hier vertelt ze over: "Ik hoor net van een spion dat André Junior met Valentijn destijds een bos rozen heeft gestuurd naar Soel en Monique daar later de rekening van vond. " Oei, pijnlijk.. Maar er is nog iets bijzonders gebeurd. Yvonne vervolgt haar verhaal met: "Ook hadden ze – ik gil om deze – een paar weken na het gemeende aanzoek een mega ruzie, waarna Monique de trouwring in de tuin heeft gegooid. André heeft toen metaaldetector moeten huren om de ring in de tuin op te sporen. Ahahaha 100% TRUE STORY. " Dat is wel heel heftig..
8cba1d68 a879 4af6 b1b0 0e8093694483
Beeld: Instagram @lifeofyvonne
67a2d16a 8cfb 4bb3 b502 4f04e3689075
Beeld: Instagram @lifeofyvonne