Yvonne Coldeweijer onthult: 'Waylon zou in de studio van alles uitspoken'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 07 maart 2023 om 10:54
zou waylon weer vreemdgaan
Yvonne Coldeweijer waarschuwde Bibi Breijman al eerder. Waylon beloofde niet meer vreemd te gaan, maar Yvonne laat nu weten dat hij nog steeds niet trouw is. Zo zou hij het een en ander 'uitspoken' in de studio.

Geen gezellig gezinnetje

Nadat Waylon meerdere keren zijn excuses aanbood aan Bibi na zijn vreemdgaan leek Bibi hem te vergeven in eerste instantie. Toch gaat het niet heel goed in de relatie tussen de twee. Zo ging Bibi alleen op vakantie met haar kinderen en toen ze er dit weekend op uit gingen met hun gezin zag het er niet zo gezellig uit.

Gaat Waylon weer vreemd?

Ze gingen samen met dochter Teddy naar een show van Frozen. Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer schreef het volgende op Instagram: "Volgens een spion hebben ze geen woord gewisseld en leek het niet echt een gezellig gezinnetje." Dat is nog niet alles, want Yvonne komt met nog meer nieuws. Ze waarschuwde Bibi al eerder voor haar ontrouwe vriend. "Stel he... Ik zou brengen dat Waylon nog steeds vreemdgaat. Zou je dat dan geloven?", vraagt ze aan haar volgers op Instagram.
Er werd al eerder gezegd dat Waylon meer bezig zou zijn met muziek maken in plaats van het terugwinnen van het vertrouwen van Bibi. Juicechannel zei al eerder: "Hij is op dit moment alleen in de avond bezig met zijn theatertour en daarnaast zit hij overdag thuis de hele dag op de bank en komt er voor de rest niets uit." Yvonne laat nu weten dat muziek niet het enige is waar hij mee bezig is. Ze schrijft geheimzinnig op Instagram: "Wat hij allemaal uitspookt in studio Wisseloord?" Zou Waylon niet van zijn fouten hebben geleerd en weer vreemdgaan?
waylon vreemd 6407116017723
Bron: Instagram @lifeofyvonne