Zal Leontine uithuilen bij Marco Borsato?

Entertainment
door Denise
maandag, 20 februari 2023 om 11:21
marco en leontine
Marco moet afwachten wat er gaat gebeuren met hem. Hij laat al een jaar niks van zich horen en ook zijn muziek wordt niet meer gedraaid. Zijn ex Leontine vindt het ook lastig om haar leven weer op de rit te krijgen. Haar nieuwe relatie ging uit. Misschien is Marco Borsato nu wel de persoon om bij uit te huilen?

Bekentenis Marco Borsato

Marco Borsato is niet altijd even trouw geweest in zijn relatie met Leontine.. Hij was te gast bij Linda de Mol en zei op televisie waarom hij overspelig was: "om een intimiteitsvacuüm op te lossen." De bekentenissen waren niet mals. Toch was Leontine bereid om het hem te vergeven.

Koffers pakken

Toen ze bezig waren met hun problemen op te lossen kwam er alweer naar buiten dat Marco zich opgepast gedroeg tegenover een jonge vrouw. Alsof dat niet genoeg was kwam Tim Hofman met de beschuldigingen van The Voice. Leontine was er vanaf dat moment klaar mee en verliet Marco.
Ondanks het vreemdgaan van Marco viel Leontine het verlaten zwaar. Marco liet haar in het verleden weer in de liefde geloven. Toen ze elkaar leerden kennen had haar jeugdliefde Georgio Petropaulus haar verlaten kort daarvoor. Ze werd nu weer opnieuw teleurgesteld. Toch wilde Leontine niet opgeven. "Het (verliefd zijn) bestaat nog op je 54e."

Nieuwe liefde

Die nieuwe liefde vond ze weer bij John Huiberts. Toch bleek deze liefdes droom een delussie, want ook deze relatie ging voorbij. "We hebben elkaar heel kort leren kennen. Ik heb besloten naar links te gaan en zij naar rechts", aldus Huiberts. Wie weet is Marco nu de persoon om uit te huilen en dat ze toch weer bij elkaar komen?
1109 marco leontine borsato 63f37656db029