Zanger Nielson doet onthullingen over zijn affaire

Entertainment
door Denise
vrijdag, 24 februari 2023 om 9:03
ontwerp zonder titel 4
Nielson heeft er een potje van gemaakt thuis. Hij vertelt in een gesprek in studio 538 dat hij zijn vrouw veel pijn heeft gedaan.

Huwelijk Nielson

Nielson geeft aan dat het goed met hem gaat in de studio van 538. Hij heeft "turbulente maanden" thuis gehad. "Ik heb het enorm verkloot thuis en ik probeer daar nu de verantwoordelijkheid te nemen en ik heb gewoon heel veel geluk met een vrouw die me daar de gelegenheid voor geeft."
"Ik loop er niet van weg. Ik ga het ownen, ik ga er niet allemaal doekjes omheen winden. Dit is wat het is en ik ben getrouwd, en mijn focus ligt nu heel logisch op mijn vrouw. Er is nog steeds heel veel liefde." Ze zijn het samen aan het uitzoeken.
In 2016 is de zanger getrouwd met zijn jeugdliefde Hanna. In december werd bekend dat Nielson vreemd zou zijn gegaan. Hij geeft aan dat hij het geluk heeft dat zijn vrouw hem de tijd geeft om dingen uit te zoeken. "Ze kent me heel goed en geeft me de tijd om hier samen met haar hieruit te komen." Ze zijn op dit moment nog samen.

Vreemdgaan

In december liet Nielson weten dat zijn hij en zijn vrouw bezig zijn met het 'oplossen van problemen' in hun huwelijk. Onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelde eerder op Instagram foto's en teksten waar duidelijk werd dat hij vreemd zou zijn gegaan. Zo zou hij afgesproken hebben met dames in een hotel.