Zoektocht naar inbrekers Sylvie Meis gaat via posters en flyers

Entertainment
door Sophie
donderdag, 31 augustus 2023 om 17:05
zoektocht inbrekers sylvie meis
In juli is er ingebroken in het huis van Sylvie Meis en hier is een flinke buit meegenomen door de dieven. De Hamburgse politie is nog steeds op zoek naar de inbrekers en dit doen ze via posters en flyers.

Inbraak bij Sylvie Meis

In juli werd er ingebroken in het appartement van Sylvie Meis in Hamburg. De dieven hebben veel waarde meegenomen uit haar woning. Het gaat voornamelijk om heel dure handtassen uit haar tassencollectie van verschillende dure merken zoals Hermès. Verder zijn er verschillende sieraden meegenomen. De totale waarde van de gestolen spullen zou rond de 800 duizend euro liggen.
De inbrekers zijn via de steigers die tegen een ander huis stonden op het dak van Sylvie geklommen. Daarna is er een ladder gebruikt om over de muur heen te klimmen en via het open dakraam konden ze het appartement betreden. Gelukkig voor Sylvie was zij op dit moment niet thuis en zat ze op Ibiza.

Zoektocht naar inbrekers

Kort na de inbraak meldde de politie van Hamburg dat zij een onderzoek zijn gestart naar de daders, maar zonder succes. Toch geven ze het niet op, ze proberen het nu via posters en flyers. "Wij vragen uw hulp: inbraak in uw directe omgeving"
, staat er op de blaadjes die door de wijk in Hamburg hangen. "We hopen dat we hierdoor meer informatie uit de buurt krijgen", vertelt de woordvoerder van de politie.
Het is een bijzondere manier van het opsporen van dieven, vooral in deze tijd. Sommigen denken dat het te maken heeft met het feit dat Sylvie zo bekend is, of om de waarde die gestolen is uit haar appartement. De politie vertelt er in ieder geval weinig over, maar geven aan dat ze ook bij onbekende personen gebruik willen blijven maken van posters en flyers.