Zoveel verdient John de Bever met een optreden

Entertainment
door Noor
zondag, 16 april 2023 om 16:50
ontwerp zonder titel 67 1
In het programma Vandaag Inside is John de Bever te gast aan tafel bij de mannen. Wilfred Genee en John krijgen op een gegeven moment een gesprek over geld. Hier onthult John wel een verrassende onthulling, namelijk wat hij verdient aan een optreden.

Toekomst plannen

In de aflevering vertelt John over zijn toekomstige plannen als zanger. John de Bever is na zijn carrière als prof en zaalvoetballer een hele andere richting in gegaan, namelijk die van het zingen. Hij is wel van plan om iets minder te gaan optreden vertelt de Bever. "Als ik 60 ben ga ik wat minder doen qua optreden", vertelt hij aan Wilfred. "Ik doe nog steeds erg veel optredens in het weekend en zolang ik gezond ben blijf ik dit doen, maar als ik 60 ben ga ik wel minderen. Dan pak ik alleen de echt leuke dingen." Wilfred Genee is zeer nieuwsgierig. "Maar je vraagt tegenwoordig meer voor een optreden, maar je bent dus nog steeds razend druk?" John reageert dat hij nog steeds wel druk is ondanks hij zijn prijzen heeft verhoogd. Een optreden van John was eerst altijd 3000 euro en Wilfred vraagt zich af of deze prijs nog steeds geld. "Het is tegenwoordig wel wat meer", reageert de zanger.

Zoveel verdiend John de Bever per optreden

John vertelt niet alleen dat de prijs voor zijn optreden op dit moment is gestegen en meer is dan 3000 euro, maar hij zegt ook wat het bedrag precies is. Na het programma vertelt hij aan Wilfred dat hij nu 3995 euro vraagt voor een optreden. Dit najaar staat John de Bever weer op het podium. In de uitzending van VI laat hij weten dat Johan Derksen en Wilfred Genee zijn eerste gasten zijn tijdens de show. De show is 30 september live in de Ahoy te zien.