Betekent de zwangerschap van Yvonne Coldeweijer het einde van haar carrière?

Entertainment
door Tika
zaterdag, 24 juni 2023 om 10:50
betekent de zwangerschap van yvonne het einde van haar carriere
Yvonne Coldeweijer onthulde vorige week dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Superleuk natuurlijk, maar wat voor gevolgen heeft dat voor haar juice carrière?

Baby op komst

Normaal gesproken is Yvonne degene die alle nieuwtjes en info over bekende Nederlanders uitbrengt, maar vorige week deelde ze een bijzonder nieuwtje over zichzelf. Door middel van een dagvlogje maakte ze bekend dat ze zwanger is. Momenteel is ze samen met haar vriend heerlijk aan het vertoeven in Griekenland. Met haar vijftien weken zit ze in het eerste trimester. Zelf zegt ze nog nergens last van te hebben, hartstikke fijn natuurlijk. Toch hopen veel mensen dat er na de geboorte van de baby een hoop verandert.

'Leermoment'

"Gefeliciteerd ik hoop nu dat je echt wat liever wordt en stopt met oordelen nu je een moeder wordt, zou jij het op prijs stellen als jouw foto nu wordt gedeeld op een juice meer leugens of met haat? Nee toch! Al met al hoop ik dat je van je zwangerschap kan genieten, en dat dit een leermoment is!", zegt iemand.

Yvonne Coldeweijer brengt eigen juice

Sommige mensen moeten lachen om het feit dat ze haar eigen 'juice' naar buiten brengt. "Gefeliciteerd! Moet lachen, half Nederland baalt dat je spionnen dit niet naar buiten hebben gebracht.. En dat je je vriend zo goed verborgen houdt.." "Toch fijn dat je je eigen nieuwtje hebt kunnen juicen voor iemand anders dat voor je zou gaan doen gefeliciteerd."
Of de baby gelijk staat aan het einde van haar carrière, we don't think so . Zal ze minder actief zijn, ja waarschijnlijk wel, maar dan houden wij je graag op de hoogte van de nieuwste gossips .