Entertainment

Peter Gillis beet al eerder een familielid: ‘Onder de bijtwonden’

Afgelopen week is Nicol Kremers gehoord bij de rechter-commissaris in de zaak tegen haar vriend Peter Gillis. Er kwam een bericht naar buiten waaruit bleek dat Peter haar in haar neus en rug zou hebben gebeten, tegen de muur zou hebben geduwd, in haar borsten zou hebben geknepen en haar aan haar armen, haren en oor hebben getrokken. Toch zou dit niet de eerste keer zijn dat hij zijn tanden in een naaste van hem zet.

De mishandeling van Nicolleke

Op 29 mei dit jaar zou Peter Nicol hebben mishandeld. In juli bleek dat Peter hiervoor een nacht in de cel had doorgebracht. Toen dit nieuws naar buiten kwam, ontkenden Peter en Nicol beiden dat er iets was voorgevallen. Een maand later spraken ze over ‘een incident in de privésfeer’, dat heeft geleden tot inschakeling van de politie. Nicol heeft een belastende verklaring afgelegd, maar heeft uiteindelijk geen aangifte gedaan. Een geluidsopname van de ruzie en de foto’s van de wonden die ze tijdens ‘het incident’ opliep, gelden als bewijsmateriaal. Iemand anders dat Peter en Nicol belde de politie op het moment dat het gebeurde.

“Dat ‘bijten’ is een dingetje van Peter”

Volgens geruchten zou dit niet de eerste keer zijn dat Peter te ver gaat. Er zou namelijk al eerder iets zijn voorgevallen bij een familielid van Peter Gillis. Yvonne Coldeweijer zegt op Instagram dat dat ‘bijten’ wel een dingetje is van Peter. “Zo hoorde ik een tijd terug van een spion dat een familielid een aantal uren opgesloten had gezeten bij Peter en dat ze onder de bijtwonden zat toen ze weer werd vrijgelaten.”

Het verhaal is niet naar buiten gekomen omdat iedereen blijkbaar heel erg bang is voor Peter, dit laat Yvonne Coldeweijer weten op Instagram. “Hopelijk mag ik dat hele verhaal nog een keer vertellen.”