BN'ers

Eva Jinek woont in deze prachtige miljoenenvilla in Abcoude

Eva Jinek verdient veel geld met haar praat programma Jinek. Hierdoor kon zij een mooie villa bemachtigen in Abcoude waar zij samen met haar vriend, zoontje Pax en de kleine spruit die nog geboren moet worden.

Eva Jinek

Eva is natuurlijk bekend van haar eigen talkshow Jinek, waarin ze actuele onderwerpen bespreekt met verschillende gasten aan tafel.  Dit programma levert haar veel geld op en ze verdient dan ook een goed salaris bij RTL. Hiervoor was ze werkzaam bij de NOS en hield ze zich niet alleen bezig met nieuws vanuit Nederland, maar ook vanuit de Verenigde Staten. Ze heeft onlangs bekend gemaakt dat ze de overstap gaat maken naar AvroTros!

Dit is de miljoenenvilla van Eva Jinek

Voorheen woonden Eva en haar vriend Dexter van der Voorn in Amsterdam-Zuid, maar deze plek hebben zij ingeruild voor een miljoenenvilla die gevestigd is in Abcoude. Het is een vrijstaande villa en heeft een woonoppervlakte van 262 meter. Hierbij beschikt de villa ook nog op een grote tuin van maar liefst 266 vierkante meter, daar kan hun zoontje Pax natuurlijk goed vertoeven. 

De villa heeft een woonkamer, zes slaapkamers, en twee badkamers. Deze ruimte is verdeeld over drie verdiepingen. Genoeg plek dus voor het hele gezin! Eva kan dan ook heerlijk bijkomen in haar eigen huis na een avond Jinek.

Zie hieronder de foto’s van het nederige stulpje van Eva!

Beeld: Bekende Buren Beeld: Bekende Buren