BN'ers

Wederom een domper voor Erica en Martien Meiland: ‘Rare situatie’

In december van 2021 kochten Martien Meiland en Erica Renkema, na hun vorige miskoop, een nieuwe villa. Maar ook deze zorgt voor de nodige problemen.

Noordwijk

Zo’n twee jaar geleden kochten Martien en Erica een miljoenenvilla in Noordwijk. Dat deze villa in de buurt van vrienden en familie staat, was voor hun de grootste reden tot kopen. Na een aantal jaar in het Franse chateau hadden ze hier behoefte aan. Wat begrijpelijk is! Niet veel later stond de villa weer te koop. De Meilandjes hadden problemen met de gemeente en de enige oplossing is dan natuurlijk om een nieuwe villa te kopen.. Zo gezegd zo gedaan!

Wederom een domper voor Erica en Martien Meiland: 'Rare situatie'

Nieuwe villa een domper voor Martien en Erica Meiland

In 2021 lieten ze hun oog vallen op een mooi landhuis in Noordwijkerhout. De totale perceel oppervlakte van de villa bedraagt ongeveer 2.100 vierkante meter. Voor het huis mochten ze 1,7 miljoen dokken, maar dan heb je ook wat! Een grote tuin, en tuinhuis komen er ook bij. De Meilandjes zijn de Meilandjes niet als ze zelf niet nog het één en ander bijklussen. Zo hebben ze het tuinhuis omgebouwd tot woonruimte voor Erica. Van de gemeente mag Erica niet in het tuinhuis wonen en moet ze eigenlijk terug de villa in.

Nu zijn er twee opties. Zal Erica haar intrek doen in de villa of zien we binnenkort op het nieuws dat de Meilandjes weer een nieuwe villa hebben gekocht. Drie keer scheepsrecht toch?