Entertainment

Minderjarige meisjes delen bed met Guido Weijers voor gratis vakantie

Yvonne Coldeweijer komt op Instagram met het bericht naar buiten dat Guido Weijers het bed deelt met minderjarige meisjes, waarvoor zij een gratis vakantie krijgen.

Yvonne Coldeweijer deelt heftig bericht over Guido Weijers

Onze roddelkoningin Yvonne geeft antwoord op alle vragen die haar volgers hebben op haar Instagram. Zo krijgt ze ook de vraag: “Wat spookt Guido Weijers allemaal uit?”  Yvonne reageert hierop met: “Bah. Guido gaat de laatste tijd alleen maar op vakantie met 20-jarige meisjes. Ik weet ook wie. In ruil voor een gratis reisje doen deze meisjes het dan met hem.”

Maar daar stopt het niet. “Tijdje terug naar Mallorca met een blonde en laatst weer naar Ibiez met een ander. Ze zaten in het vliegtuig ongegeneerd met elkaar te bekken en een lolly te delen, tot zwaar ongenoegen van andere passagiers. Wat bezielt deze meiden? Bah”  Een spion reageert ook op het verhaal dat Yvonne deelt. “Dit doet hij echt al jaren. Iets van 12 jaar geleden had ik een vriendin die zijn ‘vriendinnetje’ mocht spelen, mee naar feesten, vakantie etc. Zij was toendertijd nog net geen 18.”

Verder onderzoek

De verhalen blijven binnen stromen over Guido bij Yvonne. Zo deelt ze op haar Instagram Story hierover: “De juice over Guido Weijers stroomt binnen en ik moet je zeggen…ik schrik een beetje van de leeftijden die ik voorbij zien komen, van situaties uit het verleden. Ik moet hier even goed onderzoek naar doen, voor ik hiermee verder ga.” Yvonne vraagt haar volgers om haar te contacteren als ze iets weten over deze kwestie. “Daarom wil ik je vragen om contact met me op te nemen als je me hierover iets wil vertellen. 100% anoniem. Je mag DM’en of mailen info@lifeofyvonne.nl.”

Beeld: Instagram @lifeofyvonne Beeld: Instagram @lifeofyvonne Beeld: Instagram @lifeofyvonne