BN'ers

Zo is de vader van Sarah van Soelen aan zijn geld gekomen

Wie zou wellicht de schoonvader van André Hazes worden, de vader van Sarah van Soelen. Wie is haar vader en waarom heeft deze man zo veel geld?

Biologische vader 

Rudolf van Soelen is niet de biologische vader van de ex-vriendin van André Hazes. Haar echte vader zou ene René Milan zijn, met wie Sarah niet veel contact zou hebben. Volgens het weekblad Story ziet Sarah niet René, maar Rudolf als haar ‘echte’ vader. Het lijkt er wel op alsof René zich nog steeds maar al te graag bezighoudt met zijn dochter en haar liefdesleven. Hij leek destijds namelijk de relatie van Sarah en André op de voet te volgen. Hij heeft zelfs een krantenartikel op zijn Facebookpagina gezet. “Mijn dochter in de krant,” schreef René bij zijn Facebook post. Een vriendin reageerde op deze post: “Nu snap ik waarom hij weg is bij Monique.” René zou daarop hebben laten weten dat hij niet wist hoe de vork in de steel zat, maar één wens had. “Ik hoop dat hij haar gelukkig maakt.”

Rudolf van Soelen

Rudolf van Soelen is de rijke directeur van Electro-Cirkel (met het eigen merk Calex), dat door De Ondernemer de ‘Rotterdamse concurrent van Philips’ wordt genoemd. Rudolf zegt dit zelf liever niet op deze manier. In een interview die hij heeft gedaan met het AD laat hij wel weten dat zijn bedrijf lijkt op de andere firma.

De vader van Sarah zou André goed opgevangen hebben na de break-up met Monique. Hij stond voor hem klaar in deze moeilijke periode en bood André onderdak. Er wordt gespeculeerd dat Rudolf en André al eerder vrienden waren dan dat André met Sarah samen was. Of dit zo is weten we niet, er worden hier namelijk tegenstrijdigen dingen over gezegd.

Directeur 

Rudolf, de vader van Sarah is de baas van de op een na grootste lampenfabrikant van Nederland en bezit 22 procent van het marktaandeel, schreef De Ondernemer in 2016. Het bedrijf Elektro-Cirkel bestaat uit twee kanten: Lampen en scheepvaart. Elektro-Cirkel zorgt ervoor dat de schepen die in de Rotterdamse haven liggen worden voorzien van nieuw elektronisch materiaal. Dit verklaart zeker hoe de vader van Sarah aan zo veel geld komt.