Entertainment

Breaking: zoon Emile Ratelband gevonden en veilig thuis

zoon emile ratelband gevonden

Vandaag is bekend gemaakt dat de zoon van Emile Ratelband, Emilio Ratelband, al wekenlang vermist is. Inmiddels hebben wij van Reality.nl uit zéér betrouwbare bron vernomen dat hij inmiddels weer veilig thuis is.

Emilio Ratelband vermist

Vandaag werd er door vele media naar buiten gebracht dat ze zoon van Emile Ratelband, Emilio Ratelband, al wekenlang vermist is. Hij is voor het laatst gezien  op 23 augustus in Laren, maar hierna verdween hij spoorloos. De politie werd ingeschakeld en degene met de gouden tip, zou vijfduizend euro krijgen.

Emile kreeg Emilio samen met zijn ex Moon, maar de twee zijn inmiddels al jarenlang uit elkaar met een flinke vechtscheiding. Emile deed zelfs aangifte tegen zijn ex, wegens mishandeling. Deze aangiftes werden echter nooit in behandeling genomen.

Zoon Emile Ratelband gevonden

De zoon van Emile Ratelband is inmiddels weer veilig thuis, dit hebben wij van Reality.nl uit zéér betrouwbare bron vernomen. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. We weten in ieder geval wel dat er niks ernstigs aan de hand is. De familie kan weer opgelucht ademhalen.