BN'ers

Zoveel vraagt Maan de Steenwinkel voor een optreden van 30 minuten

Na haar winst bij The Voice of Holland konden we niet meer om Maan de Steenwinkel heen. Ze hoort nu ook zeker in het lijstje bij de Nederlandse zangeressen. Inmiddels heeft ze al meerdere hits op haar naam staan en achtervolgen fans haar nog net niet. Maar nu ze zo bekend is, hoeveel vraagt ze voor een optreden van 30 minuten?

Wie is Maan de Steenwinkel 

Maan is een Nederlandse zangeres en actrice. Ze is bekend geworden door haar deelname aan het zesde seizoen van The Voice of Holland in 2016. Na haar winst bij The Voice is ze zeker niet gestopt, het was voor Maan eerder het begin van een succesvolle carrière. Ze besloot nummers te maken en meerdere albums uit te brengen die vele fans maar al te hard mee kunnen zingen. Haar agenda staat volgeboekt met optredens verdeeld over heel het land. Niet alleen zingt ze graag, af en toe neemt ze ook nog wel eens een kleine acteerrol op zich. Zo was ze kort te zien in het programma Nieuwe Tijden en maakte ze haar debuut in de acteerwereld in de film De Club van de Lelijke Kinderen.

Wat betaal je voor een optreden van 30 minuten 

Het was wel te verwachten, maar om Maan voor 30 minuten te boeken voor een optreden mag je behoorlijk wat centen op tafel leggen. Ze heeft wel indrukwekkende gouden platen op haar naam staan en haar nummers zijn echt meezingnummers. Een leuke avond, of na ja 30 minuten, zal je zeker wel hebben, maar daar leg je dan 13.750 euro voor neer. Het is maar de vraag of je dat over hebt voor die 30 minuutjes.