Bibi Breijman

BN'ers
door Sophie
donderdag, 08 september 2022 om 10:50
bibi breijman 1
Bibi Breijman is geboren op 6 juli 1991 in Zoetermeer. Ze groeide op in Den Haag nadat haar ouders gescheiden zijn. Bibi is een mediapersoonlijkheid, presentatrice, vlogger en zangeres. Tevens is ze ook de vriendin en de moeder van de kinderen van zanger Waylon .
Bekend geworden
We gaan ver terug in de tijd met Bibi Breijman. In 2010 nam ze deel aan het bekende programma Oh Oh Cherso
onder de naam 'Kabouter'. In 2011 keerde ze terug in een tweede seizoen, dit keer onder de naam Oh Oh Tirol. In hetzelfde jaar was ze in een derde en voor haar laatste seizoen te zien, wederom onder de naam Oh Oh Cherso.
Samen met haar mededeelnemers van het programma bracht ze twee singles uit. Zo begon ook haar carrière als zangeres. Bibi Breijman nam in de jaren erna deel aan verschillende programma's zoals: Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans en The Voice of Holland .
Privéleven
Bibi Breijman lijkt een erg rustig leventje te leiden. Ze maakt video's op YouTube en houdt haar Instagram goed bij. Sinds 2017 heeft Bibi een relatie met zanger Waylon . Ze zat bij hem in het team tijdens het programma It Takes 2. In november 2018 werd hun dochtertje Teddy geboren. In mei 2022 werd hun tweede kindje Chester geboren. Een gezin zonder enige vorm van problemen leek het eigenlijk wel, maar toch bleek dat niet zo te zijn. Het nieuws kwam naar buiten dat Waylon een toch wel hele grote fout heeft gemaakt.
Grootste schandalen
Dan komen we bij de grootste schandalen van Bibi Breijman, maar eigenlijk kunnen we daarvoor met de vinger wijzen naar Waylon. Hij heeft namelijk een slippertje gemaakt in hun relatie en dit kwam naar buiten net na de geboorte van hun zoontje Chester, op dat moment zat Bibi nog in haar kraamtijd. Het incident maakte het voor haar erg zwaar, waardoor haar borstvoeding ermee ophield. In een video legt ze uit dat ze het idee had een slechte moeder te zijn, omdat ze zich door de situatie niet voor de volle 100% kon focussen op haar zoontje.
Echter heeft ze er wel voor gekozen om bij Waylon te blijven, ondanks de haat en meningen van anderen. "Ik heb zelf voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter."
De haat die de twee hebben gekregen van hun volgers, heeft ze alleen maar meer naar elkaar toegebracht.