Glennis Grace

BN'ers
door Sophie
zondag, 18 september 2022 om 13:32
glennis grace
Glenda Hulita Elisabeth Batta, beter bekend onder haar artiestennaam: Glennis Grace . Ze is geboren in Amsterdam op 19 juni 1978 en ze heeft een carrière als zangeres.
Bekend geworden
Glennis Grace staat al op het podium sinds ze zes jaar oud is, later kreeg ze telkens wat kleine kansen. In november van 2007 kwam aar allereerste Nederlandstalige single uit en werd in het RTL4 programma Life & Cooking voor het eerst laten horen.
Echter kwam de grote doorbraak van Glennis Grace in 2011 toen ze deelnam aan het derde seizoen van De beste zangers van Nederland. In de tweede aflevering van het programma zong ze het lied Afscheid
van Volumia!. De video ging viral op YouTube en bereikte binnen enkele dagen nummer 1 in de Mega Top 50 en de Nederlandse Top 40.
Verder nam ze ooit deel aan America's Got Talent
en zat ze natuurlijk in de jury van The Voice of Holland, dat maar voor heel even. Al snel werd het programma van de buis gehaald na de aflevering van BOOS over The Voice of Holland .
Privéleven
Glennis Grace kreeg 15 jaar geleden een zoon met Moos Majri genaamd Anthony Shane Majri. Echter zijn de ouders niet meer bij elkaar.
In 2017 kreeg Glenda een relatie met Lévy met wie ze het uiteindelijk drie jaar lang volhield. Echter besloten de twee om in 2020 uit elkaar te gaan. Ze is een tijd 'doodziek' geweest van de breuk, maar uiteindelijk gingen de twee als vrienden verder. Ze bleven elkaar zien en hij kwam regelmatig bij haar over de vloer.
Uiteindelijk kregen we te horen dat een nieuwe man het hart van Glennis Grace heeft veroverd. Het zou gaan om Dion Kars, maar al snel kwamen er vreemde verhalen over de man naar buiten. Verschillende vrouwen zouden hebben aangegeven lastig gevallen te zijn door de man. Misschien maar beter voor Glenda dat de relatie niet zo lang stand hield dan, ze besloten hetzelfde jaar (2022) nog uit elkaar te gaan.
Grootste schandalen
Het kan niet zo zijn dat je niet hebt meegekregen in wat voor schandaal Glennis Grace terecht is gekomen. Het beruchte 'Jumbo-verhaal'.
Op 12 februari 2022 werd Glennis Grace samen met haar zoon en een vriendje van hem gearresteerd en in verzekering gesteld na bedreiging, geweldpleging en vernieling in een Jumbo supermarkt in Amsterdam. Dit incident vond plaats nadat haar zoon de winkel uit werd gestuurd wegens het schenden van een rookverbod. Glennis, haar zoon en zijn vriendje werden drie dagen later weer vrijgelaten, maar er werd een aantal dagen later officieel aangifte tegen hen en de twee anderen gedaan. Ook werden er nieuwe verdachten opgepakt.
In totaal worden er zeven verdachten gedagvaard door het OM. De twee jongens van 15 zullen op 27 oktober voor de kinderrechter moeten verschijnen.
De andere vijf verdachten, waaronder Glennis Grace, zijn tussen de 20 en de 50 jaar. Zij mogen de zaak in vrijheid afwachten, maar ze mogen niet in de buurt van de betreffende supermarkt komen. Ook mogen ze geen contact opnemen met medewerkers van het filiaal. Op 26 oktober zal Glennis Grace voor de rechter verschijnen.
Ze zangeres heeft wel in april haar excuses aangeboden en vindt dat ze 'beter had moeten weten' en ze heeft veel spijt van wat er gebeurd is. Is natuurlijk vrij makkelijk achter, maar dat is natuurlijk niet helemaal aan ons om daar een mening over te vormen. Wij zijn erg benieuwd naar de uitspraak van de rechter.