Jaimie Vaes

BN'ers
door Sophie
donderdag, 01 september 2022 om 12:20
jaimie vaes
Jaimie Vaes is geboren in Den Haag op 17 augustus 1989. Ze heeft Fashion Styling en Design gestudeerd aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam. Ondertussen is ze ook presentatrice geweest bij MTV. Hier presenteerde ze het programmaJust Tattoo Of Us. Ook heeft ze haar eigen realityserie op Discovery+:Jaimie: In The Vaes Lane.
Bekend geworden
Jaimie Vaes werd in 2017 bekend doordat zij een relatie kreeg met Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil' Kleine . Hierdoor kreeg ze erg veel media aandacht als 'de vriendin van..'. Verder kreeg ze ook meer bekendheid door de klus als presentatrice en door haar documentaire die een kijkje in haar leven geeft.
Privéleven
Ondanks dat haar roots
in ons kikkerlandje liggen, woonde Jaimie Vaes een tijdje op Ibiza. In 2017 kreeg ze een relatie met Lil' Kleine en een jaar later besloten zij zich te verloven. In 2019 verwelkomden de twee een kindje in hun leven genaamd Lio. Verder leken ze een gelukkig leventje te hebben met zijn drietjes, maar langzaam ging het toch mis. Ondertussen zijn Jaimie Vaes en Lil' Kleine uit elkaar. Jaimie zorgt voor hun kindje Lio.
Grootste schandalen
Er hangen een aantal verhalen rondom de naam Jaimie Vaes. Er zijn via de roddelkanalen vele foto's en video's rondgegaan waarin word gezegd en laten zien dat Jaimie Vaes onder invloed zou zijn van verboden middelen.
De verdere schandalen waar Vaes in betrokken is geweest waren niet haar schuld. In ieder geval niet wat wij ervan weten. Op 22 mei 2021 werd Lil' Kleine gearresteerd door de Guardia Civil op Ibiza. Dit omdat hij werd verdacht voor de mishandeling van Jaimie Vaes. De zaak werd uiteindelijk geseponeerd. Het stel plaatste een video op social media waarin ze aan hun volgers lieten weten dat het een misverstand was en er niks aan de hand was. Echter hadden velen al zo hun verdenkingen bij de video.
Uiteindelijk bleken de volgers het toch bij het rechte eind te hebben. Op 13 februari 2022 werd Lil' Kleine wederom opgepakt omdat hij verdacht werd van mishandeling van Jaimie Vaes eerder die dag. Er was een video uitgelekt waarop te zien was dat hij haar hoofd tussen de autodeur stopte en met de deur begon te slaan. Uiteindelijk besloot Vaes aangifte te doen tegen hem en de relatie officieel te verbreken. Ondertussen is ze volop bezig met hem te verwijderen uit haar leven. Jaimie Vaes verkocht onlangs de schoenen van Lil' Kleine .