Dit is de prachtige auto van Monica Geuze

Entertainment
door Indy
zaterdag, 23 september 2023 om 14:30
auto monica geuze
Monica Geuze is een van de bekendste influencers van ons land. In 2021 werd ze ook nog verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland. Bij een mooie vrouw hoort natuurlijk ook een mooie wagen. Dit is de auto van Monica Geuze.

Range Rover mom

Monica is ontzettend succesvol en weet meerdere klussen binnen te slepen. Naast dat ze een eigen podcast heeft met vriend Kaj Gorgels, presenteert in verschillende programma’s, zoals Temptation Island en De Bachelorette, heeft ze óók nog een eigen bedrijf: Sophia Mae. Dit levert haar aardig wat centjes op, om een dure auto te kopen.
Ze rijdt in een Range Rover Velar en hiermee is Monica dus een echte Range Rover mom . Deze heeft ze inmiddels al een aantal jaar in bezit, maar de presentatrice lijkt er nog steeds gelukkig in rond te rijden. De SUV wordt door enkele autoliefhebbers bestempeld als een 'wolf in schaapskleren'. De Range Rover ziet eruit als een luxe wagen, maar het is een bescheiden versie. Wel heeft deze de nodige power. De auto heeft een vanaf prijs van 79.526 euro.

Niet onopgemerkt

De Range Rover van Monica is niet onopgemerkt gebleven en trekt ook de nodige ongewenste aandacht. Er is maar liefst drie keer in een jaar ingebroken in haar auto. “Thanks aan de twee zwervers die vannacht om 3.00 uur mijn auto hebben opgeruimd” , schreef de ze in april 2022 over de derde inbraak. “Lekker mama trots maken zo op de zaterdagavond.”
In april en september 2021 was het ook al raak. “Wat een trieste mensen heb je toch op deze aardkloot” , schreef Monica destijds bij een foto van een ingeslagen achterruit van haar auto.

Niet alleen een mooie auto

Naast een prachtige auto, heeft Monica ook een leuk pandje in Amsterdam . Ze kocht het samen met Robbert Kroese, maar de twee zijn inmiddels uit elkaar. Ondanks dat Monica en Robbert uit elkaar zijn, blijft Monica in het appartement wonen. Deze heeft ze zeer sfeervol ingericht.
Ze heeft een grote woonkamer met twee open haarden waar ze met haar dochtertje Zara-Lizzy lekker kan opwarmen in de winter. In het midden van de woonkamer staat een grote eettafel waar ze heerlijk kunnen dineren ‘s avonds. Verder is de woning gezellig aangekleed met kleedjes en planten, wat het natuurlijk heel sfeervol maakt.