André Hazes over moeder Rachel: 'Ze is de moeilijkste persoon op aarde'

Entertainment
door Indy
zaterdag, 23 september 2023 om 13:21
template roddel 3
De band tussen André Hazes en zijn moeder Rachel en zus Roxeanne Hazes is nagenoeg afwezig te noemen. In een interview met LINDA doet hij een boekje open over hoe hij de toekomst voor zich ziet als het gaat om zijn familie.

Rechtszaak tussen Rachel en Roxeanne

Er heerst al een lange tijd spanning tussen Rachel en Roxeanne. Roxeanne spande een rechtszaak aan tegen haar moeder vanwege de erfenis van haar vader. André denkt dat het niet meer goed gaat komen tussen zijn zus en zijn moeder vertelt hij in de uitzending vanRadio 538. Hij doet er in ieder geval alles aan om niet betrokken te raken in het drama
Ik wil er niks mee te maken hebben”, zegt André tegen Frank Dane over de enorme erfenisruzie tussen zijn moeder en zus. “De advocaten van Roxeanne hebben me in het begin op de hoogte gehouden, maar ik reageer niet. Wat win je ermee? We worden alleen maar uit elkaar getrokken op deze manier.” André vertelt dat hij nog wel contact heeft met zijn moeder, al houdt hij de gesprekken wel op gepaste afstand. “Het is allemaal al kut en door dit soort situaties wordt het alleen maar erger.”
André denkt dat er nooit een verzoening komt tussen zijn moeder en zus. “Ik denk dat het te laat is voor een kop thee met z’n allen. Ik hoop dat het allemaal ooit nog maar gebeuren, maar ik zie het somber in.” Hij wil zich er graag buiten houden, maar waarom? “Omdat het eindelijk positief is in mijn eigen leven. Ik ben klaar met het gezeik, ik heb mijn eigen portie gehad. Ik wil alleen nog maar positief.”

André Hazes over zijn moeder

Ook Rachel en André liggen elkaar niet heel goed. Op de vraag hoe de relatie nu is tussen de twee, zegt André het volgende: “Weet je wat het is: ik vind mijn moeder echt de allerleukste vrouw ter wereld. In het jaar dat ik weer bij haar woonde was ze zo warm en lief. Tegelijkertijd kan ze ineens een totaal andere vrouw worden, namelijk de aller moeilijkste ter wereld. Dat maakt het heel lastig.
Mijn moeder heeft waarschijnlijk de ergste jeugd gehad van ons allemaal en dat heeft duidelijk iets met haar gedaan. Jammer genoeg is zij niet het type dat daarvoor naar een therapeut gaat, zoals ik.”
De band tussen André en Rachel was in eerste instantie juist heel hecht. Hij heeft daar ook een tijdje weer in huis gewoond, maar besloot haar uiteindelijk te verlaten om in zijn huis in Wilnis te gaan wonen.
En tussen André en Roxeanne? “Dat vind ik heel moeilijk te zeggen. Ik heb geen hekel aan haar, en ik denk omgekeerd ook niet. Dus ja, het zou goed kunnen komen.”