Om deze reden draagt Dries Roelvink een pak tijdens het vliegen

Entertainment
zaterdag, 23 september 2023 om 11:42
ontwerp zonder titel 9
Het maakt niet uit welke temperatuur het buiten is, als Dries Roelvink met het vliegtuig op reis gaat, heeft hij altijd een net pak aan. Dries draagt zijn pak wel altijd met een reden. "Het is voortgekomen uit mijn eerste vlucht."

Dries Roelvink op het vliegveld

Dat Dries Roelvink bijzondere trekjes heeft, is niet nieuw. In een eerder seizoen van de serie De Roelvinkjes gaf Dries onder meer toe dat hij ’s nachts in een plastic emmer plast, omdat hij in het donker niet de trap af durft te gaan. Maar dat is niet het enige bijzondere trekje van Dries. "Als ik ga vliegen, dan heb ik een pak aan en een stropdas om” , vertelt hij in de nieuwste aflevering van De Roelvinkjes . Maar waarom is dat nu weer voortgekomen? "Dat is voortgekomen uit mijn eerste vlucht. Toen speelde ik nog betaald voetbal. Het was een slechte vlucht. Op een of andere manier had ik mezelf wijsgemaakt, als we niet dat clubkostuum aanhadden dat het weleens mis had kunnen gaan. Dus of het nu 35 graden is of ijskoud is: als ik vlieg, dan is het in pak met stropdas.” Dries zijn vrouw Honoria begrijpt niets van zijn bijgeloof. "Jij hebt echt rare dingen” , zucht ze. Maar Dries is niet van plan ermee te stoppen. "Daar ga ik nooit mee stoppen” , zegt hij vastberaden.

De video's van Dries

In De Roelvinkjes Kunnen we zien hoe Dries samen met Dave Roelvink en Donny Roelvink
naar Oostenrijk gaat. Dries is Dries natuurlijk niet als hij zich niet laat filmen op het vliegveld. En ja hoor uiteraard in pak. " Maak jij even zo’n filmpje dat ik met die krant aan kom lopen hier ", zegt hij tegen Dave. " Ik ben natuurlijk een TikTokker. Ik maak filmpjes."

'Een echte TikTok ster'

Als we Dries moeten geloven worden zijn filmpjes wel 40 miljoen keer bekeken. En is hij een grote ster op TikTok. Dave en Donny moeten er vooral om lachen. " Het is natuurlijk heel gek dat jij zelf iets uploadt alsof je niet ziet dat je gefilmd wordt en het dan op je eigen kanaal plaatst. Dat is natuurlijk de hele joke" giert Dave. " Het is ook weleens dat hij zélf filmt en dat hij dan doet alsof hij niet ziet dat hij gefilmd wordt, maar dat je gewoon ziet dat hij het zelf filmt. Dat is helemaal top. "