Ontdek de geheimen achter het vermogen van Emile Ratelband

Entertainment
zaterdag, 23 september 2023 om 10:46
vermogen emile ratelband
Emile Ratelband is de zoon van een bakker die een bakkerij in Nieuwstadt had. Als kind werkte Emile veel in de bakkerij van zijn vader. Maar waar heeft hij later zijn portemonnee mee kunnen vullen? Dit is het vermogen van Emile Ratelband.

Wie is Emile Ratelband?

Als zoon van de bakker heeft Emile Ratelband in zijn jeugd veel in de bakkerij van zijn vader gestaan. Daarna is hij zelf ondernemer geworden. Hij had snack bar ketens in de stad Utrecht, die bekend stonden om het concept, 'één kroket of frikandel voor één gulden'. Dit prijsvechters concept legde hem zeker geen windeieren want hij verdiende best goed met de ketens van snackbars in Utrecht.
Op een gegeven moment heeft hij zijn hele hebben en houden verkocht en is met zijn gezin naar de Verenigde Staten verhuisd. De bedoeling was om een grote kraam op te zetten en de Amerikaanse bevolking te laten leren kennen met poffertjes. Toch sloeg zijn project niet aan, op dat moment zat hij letterlijk en figuurlijk in de grond.
Het verhaal gaat rond dat hij toen in de stad waar hij verbleef een lezing bijwoonde van een motivational speaker die zich in de markt speelde met het concept van taalkundig programmeren, oftewel NLP. Emile zag weer een kans en is weer teruggegaan naar Nederland, met het idee om NLP in Nederland te introduceren. Dit was een slimme zet want met zijn shows als motivational speaker met NLP als hoofd onderwerp brak hij enorm door. Wie kent nog niet de term 'Tjakkaaa!' Hij trok volle zalen en begon binnen te lopen, dit is ook waarom hij de titel Bekende Nederlander kreeg. Emile heeft drie kinderen en een ex-vrouw Moon van Buren.
Over zijn zoon is veel te doen geweest, hij werd onlangs al een aantal weken vermist . Gelukkig is hij weer veilig teruggevonden , zonder dat er iets ernstigs is gebeurd.

Vermogen van Emile Ratelband

Zoals we al eerder hadden verteld heeft Emile Ratelband zijn vermogen vroeger verdiend met een keten snackbars die prijsstunters waren. Daarna is hij ook zeer actief geweest als motivational
speaker, maar volgens bepaalde bronnen staat Emile Ratelband er financieel niet zo goed voor. Hij staat in de schulden van drie miljoen euro. Hij heeft meer schulden dan bezittingen zeggen we dan. Een tijdje geleden was hij een welvarende man. Blijkbaar is hij diep gezonken. Over Emile zijn salaris is niets bekend. Hij staat al een tijdje niet meer in de schijnwerpers en is er dus, ook geen informatie beschikbaar over zijn inkomen.