Zo gaat het nu met Claudia uit B&B Vol Liefde

Entertainment
zondag, 03 december 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 2023 11 28t153249908
Claudia nam deel aan het derde seizoen van B&B Vol Liefde en vertrok naar Frankrijk om Walter beter te leren kennen. Hoewel het leek alsof haar gevoelens voor Walter groeiden, bleek het niet wederzijds te zijn. Eenmaal terug in Nederland vond Claudia echter alsnog de liefde. Het was Ingrid, die ook deelnam aan het programma in het kader van Walter, die Claudia koppelde aan een bekend stel.

Zo gaat het nu met Claudia

Claudia nam deel aan het derde seizoen van B&B Vol Liefde en reisde naar Frankrijk om Walter beter te leren kennen. Ondanks dat het leek alsof haar gevoelens voor Walter toenamen, bleek dit niet wederzijds te zijn. Eenmaal terug in Nederland vond Claudia echter alsnog de liefde . Ingrid, die eveneens deelnam aan het programma met betrekking tot Walter, speelde een rol in het koppelen van Claudia aan een bekend stel.
Inmiddels is Claudia al enkele maanden gelukkig met William en ze deelt haar verhaal met het Instagram-fanaccount van B&B Vol Liefde . " Met mijn liefde William gaat het ook heel goed, van drie maanden verliefd te zijn, gaan we nu naar een diepere laag, van houden van, elkaar écht leren kennen, elkaar respecteren en elkaar zien ", legt Claudia uit.
Ze neemt ook kort de tijd om terug te kijken op haar deelname aan B&B Vol Liefde . "Ik vond B&B Vol Liefde een geweldige ervaring, tijdens de opnames hebben we veel plezier gehad met het hele team, de lol buiten de camera om, de Pauw, lekker dansen en plezier maken …" En met de andere kandidaten heeft ze ook nog steeds goed contact. " Ik spreek Walter, Anne, Ingrid en Babette nog, zó leuk! "

Groot verlies

Walter, eigenaar van een B&B in Frankrijk, bleek niet de ware liefde te zijn voor Claudia. De zoektocht naar liefde was een moeilijke periode voor haar. In 2021 overleed haar voormalige partner Harold, met wie ze 38 jaar van haar leven deelde en een zoon kreeg. Het verdriet hierover is, begrijpelijk, nog steeds intens.
Zo kijkt ze terug op de moeilijke periode. " Harold zorgde goed voor ons, maar voor zichzelf lukte dat niet altijd. Hoewel hij zo’n krachtig persoon was, is het zo jammer dat hij zijn zelfliefde verloor. "
Claudia kon niet langer omgaan met Harolds strijd tegen alcoholisme, waardoor het stel in een scheiding belandde. Ze deelt het aangrijpende verhaal: Op de verjaardag van onze zoon had hij een terugval. Hij schrok er zelf ook van. Helaas heeft Harold het niet gered. Hij heeft zelfmoord gepleegd, op de ergste manier: zonder briefje en zonder afscheid. Ik heb hem moeten vinden. " Op de verjaardag van onze zoon had hij een terugval. Hij schrok er zelf ook van. Helaas heeft Harold het niet gered. Hij heeft zelfmoord gepleegd, op de ergste manier: zonder briefje en zonder afscheid. Ik heb hem moeten vinden. "