Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Massa is Kassa

Entertainment
vrijdag, 26 januari 2024 om 15:54
kijkers massa is kassa vinden het niet meer geloofwaardig ze zoeken het maar uit 1
Terwijl de juridische zaken zich opstapelen en naar verwachting jaren zullen duren, heeft Peter Gillis ook een nieuw seizoen van "Familie Gillis: Massa is Kassa" opgenomen. De 61-jarige eigenaar van vakantieparken heeft zelf de startdatum van de twaalfde reeks bekendgemaakt.

Startdatum Massa is Kassa

Op Instagram schittert een nieuwe persfoto waar voor het eerst ook Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, op te zien is. We kunnen ons weer verheugen op tien afleveringen waarin we de familie Hatseflats en hun avonturen op het vakantiepark kunnen volgen. Deze keer niet op maandag of dinsdag, maar net zoals in het allereerste seizoen op vrijdagavond.
Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa zal vrijdag 5 april om half 9 van start gaan!

Kinderen

Mark, Ruud en Inge verschijnen opnieuw om te laten zien hoe je een vakantiepark beheert (of hoe je het juist niet moet doen). Vorig jaar werd bekend dat Peter het trio uit de besturen van zijn Belgische bedrijven heeft verwijderd. Sommige mensen beweren dat Gillis dit doet om zijn kinderen te beschermen tegen de Belgische rechter, maar Peter zelf ontkent dit.

Recensie Massa is Kassa

Na alle ophef rond Peter is het nog even afwachten welke sfeer we in het twaalfde seizoen kunnen verwachten. Robin van Veronica Superguide schreef eind vorig jaar nog een recensie over het elfde seizoen van Massa is Kassa, en die was niet mals. Zo meent Robin dat er niets meer over is van dat gezellige, bourgondische Brabantse sfeertje. " Met elk nieuw seizoen kwam de ware aard van Peter steeds meer naar boven. Met de eerste aflevering van deze nieuwe reeks – waarin hij op ‘vluchtvakantie’ gaat naar Italië, met ‘ons’ Wendy - als triest dieptepunt, " schreef hij.

Andere locaties

Vorig jaar heeft de rechter geoordeeld dat Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer moet sluiten . Ondanks dat er op dit park veel opnames hebben plaatsgevonden, heeft deze sluiting geen invloed gehad op het SBS
-programma. Wel zullen we naar alle waarschijnlijkheid in het komende seizoen meer andere locaties van het park te zien krijgen.