Gaan Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde trouwen?

Entertainment
door Indy
dinsdag, 12 september 2023 om 13:30
debbie en paul
Sinds hun verschijning in het bekende televisieprogramma B&B Vol Liefde zijn Debbie en Paul onafscheidelijk. Een tijdje geleden vertelden ze aan Shownieuws over hun liefde voor elkaar. Nu, in een interview met Privé, laat het stel zich uit over trouwen.

Paul en Debbie uit B&B Vol Liefde

Pas op de laatste avond is er iets ontstaan tussen Paul en Debbie, het was een avond vol met passie en de twee vonden het heerlijk. Paul heeft Debbie zelfs verkering gevraagd en Debbie geeft aan klaar te zijn voor die stap.
De relatie van Debbie en Paul houdt nog steeds stand en Debbie gaf aan dat het ontzettend goed voelt met hem aan haar zijde, ondanks dat ze zo aan elkaar gewaagd zijn.

B&B Vol Liefde-bruiloft?

Zijn de twee zo gelukkig dat er in de toekomst een B&B Vol Liefde-bruiloft komt? Al het aan Debbie ligt niet: "Ik denk dat we allebei oud en verstandig genoeg zijn om zoiets niet te doen. De enige reden om op onze leeftijd opnieuw te trouwen, is voor het feest. Ik heb geen ring nodig om mijn geluk met Paul te vieren. Hij heeft me onlangs al prachtige oorbellen gegeven. Hij is zo'n geweldig persoon; het is bijna onbeschrijfelijk. Paul is het mooiste wat me is overkomen."
Het kersverse koppel heeft inmiddels heel wat aanhangers, die de twee graag in een realityshow willen zien. Debbie reageert daar nog niet al te enthousiast op: "Daarvoor moet je echt een solide plan hebben, want met alleen Paul en mij kun je geen volledig programma vullen. Bovendien komt mijn eerdere ervaring op tv weer boven. Dan vraag ik me af: wat is het doel en wat heb ik eraan? Wie willen we hier gelukkig meemaken? Laten we eerst maar eens kijken hoe het tussen ons gaat."
Misschien dan geen bruiloft voor Paul en Debbie, maar misschien krijgen we alsnog een échte B&B Vol Liefde-bruiloft van Bram en Esra .

Enkeltje naar Spanje

Het stel is zo gelukkig met elkaar dat Paul een enkele reis naar Spanje heeft geboekt. "Op dit moment is hij hier gezellig bij mij. We genieten echt van elkaars gezelschap" , zegt Debbie.