Emile Ratelband zet prachtig miljoenen penthouse te koop

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 12 september 2023 om 11:12
emile ratelband penthouse arnhem
Emile Ratelband , bekend als positiviteitsgoeroe, zet zijn prachtige penthouse in Arnhem te koop voor een paar miljoen euro.

Penthouse Emile Ratelband Arnhem

Emile Ratelband heeft besloten zijn penthouse in Arnhem te koop te zetten. Het penthouse is onderdeel van Villa de Rijn, dit is een appartementencomplex dat volledig van Ratelband zelf is. Hij liet in 2021 weten dat hij hier exclusieve appartementen aan zou bieden vanaf 750 duizend euro.
Hij zou het penthouse met zijn eigen geld hebben gekocht, voor een bedrag van twee miljoen euro. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 229 vierkante meter. De woning beschikt over drie slaapkamers en één badkamer. Een gelegenheid voor een twee badkamer is er echter wel! Ook is het volledige penthouse voorzien van heerlijke vloerverwarming. De keuken en sanitair kunnen verder worden vormgegeven naar de wensen van de koper.

Miljoenen penthouse te koop

Er ontbreekt niets aan het penthouse. Het heeft een fantastisch uitzicht, dit komt voornamelijk door de gigantische ramen. De ramen lopen van de vloer tot aan het plafond. Er wordt nog wel gebouwd.
Emile vraagt bijna drie miljoen euro voor het pand, maar daar krijg je dus ontzettend veel moois voor. Mocht dit wat voor je zijn, dan zal je dit jaar nog in je nieuwe stekkie kunnen wonen. "In oktober is het penthouse water- en winddicht en het penthouse zal in december worden opgeleverd", vertelt Emile aan Bekende Buren.
Bekijk hieronder de foto's van het penthouse:
emile ratelband penthouse
Beeld: Bekende Buren
emile ratelband penthouse arnhem
Beeld: Bekende Buren
Voor meer foto's kun je kijken op de site van Bekende Buren .
Hopelijk vindt Emile snel een koper voor zijn penthouse, want een penthouse kun je nog niet zo makkelijk verkopen. De woning van Bastiaan van Schaik
weet er alles van, zijn penthouse staat al meer dan zeven jaar te koop.